Annonce
Bjerringbro Avis

Efter få måneder: Grill giver op og lukker med øjeblikkelig virkning

Christian Rasmussen, der er indehaver af Gadens Gourmet, vælger at trække sig fra Bjerringbro efter kun at have haft åbent på Torvet i et par måneder. Arkivfoto: Christine Krüger Hansen
Den flotte bygning, der blev bygget af Keld Nielsen, og som oprindeligt gik under navnet Torvegrillen, er igen blevet forladt af en forpagter.

Bjerringbro: Det går hurtigt, og der er meget travlt hos Gadens Gourmet, der siden februar har drevet pølsevognen på Torvet i Bjerringbro. Det er dog ikke på Torvet i Bjerringbro, at der er travlhed, men derimod i en anden del af virksomheden, og derfor har indehaver Christian Rasmussen valgt at lukke Gadens Gastro-grill i Bjerringbro med øjeblikkelig virkning.

På Facebook oplyste han den 17. april, at denne dag var sidste dag, der ville være åbent.

- Der sker mange ting hos Gadens Gourmet og også lidt for mange ting. Allerede her efter påske overtager vi yderligere syv skoler til levering af skolemad, ligesom der kommer firmaer på, som skal have leveret mødeforplejning og frokost-ordning til medarbejderne. Derudover er vi allerede begyndt at levere mad til to bosteder, skriver Christian Rasmussen på facebook-opslaget.

Annonce

Han vil, sammen med sin kone Vivi, i stedet fokusere sine kræfter og energi på den del af Gadens Gourmet som giver mest mening, ikke mindst fordi virksomheden også har en mobil pølsevogn, selskaber ud af huset samt butikken i Langå.

- Alt dette betyder, at vi desværre ser os nødsaget til at lukke Gadens Gastro-grill i Bjerringbro igen. Vi ville frygtelig gerne have kørt videre, da vi er overbeviste om, at det på sigt kunne blive en god forretning, men fakta er, at vi simpelthen ikke har energi og timer nok i døgnet længere. Vi har måske villet for meget, men den udvikling, som vores skolemad/frokost-ordning er inde i, den kunne vi ikke forudse, men samtidig kan vi ikke negligere den, så det er vi nødt til at fokusere på sammen med det førnævnte, forklarer Christian Rasmussen i opslaget.

Tilbage står igen, igen en tom bygning på et temmelig tomt torv i Bjerringbro.

Det er efterhånden mange år siden, at Kjeld Nielsen byggede den store og flotte pølsevogn på  Torvet i Bjerringbro.

Mange forpagtere

Spisestedet var dengang meget populært og Torvet et naturligt samlings- og mødested i Bjerringbro.

I 2008 solgte han det populære spisested til René Lang, der siden har forpagtet det ud til forskellige restauratører, dog ikke uden problemer og med lange pauser, hvor pølsevognen har stået tom. De sidste mange år har der ikke været nogen fast forpagter i mere end et par år ad gangen. I februar 2015 overtog dansk-vietnameser Hoang Vu sammen med sin mand stedet.

Det blev dog kun til to et halvt år, før de valgte at rykke videre. I november 2017 fik pølsevognen igen nye ejere, nemlig ægteparret Thi Le Lan og Mehdi Khalaf.

Alt dette betyder, at vi desværre ser os nødsaget til at lukke Gadens Gastro-grill i Bjerringbro igen. Vi ville frygtelig gerne have kørt videre, da vi er overbeviste om, at det på sigt kunne blive en god forretning, men fakta er, at vi simpelthen ikke har energi og timer nok i døgnet længere.

Christian Rasmussen, indehaver af Gadens Gourmet

Det varede dog ikke længe, før de kastede håndklædet i ringen, og siden stod pølsevognen igen tom i et langt stykke tid, inden Rene Poulsen og Birgitte Nyboe Christensen indrettede Torvets Køkken i pølsevognen i maj 2019.

Men inden der var gået to år, stoppede også dette eventyr, og der skulle næsten gå et år, før Christian Rasmussen åbnede sin Gadens Gastro Grill.

Men ak - efter få måneder har Christian Rasmussen altså valgt at stoppe, og pølsevognen på Torvet i Bjerringbro står igen tom.

Annonce
Bjerringbro Avis

Diamantbryllup fejres i det missionshus, som mureren selv byggede

Annonce
Bjerringbro Avis

Lokal forening får penge til amfiscene

Annonce
Bjerringbro Avis

Ingrid er et ekstra sæt ører og øjne og hjælper folk med de svære samtaler

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Folkemusik i kirken

Bjerringbro Avis

Strøtanker & Guldkorn: Lys i vinduerne 4. maj

Bjerringbro Avis

Nyt startsted, længere løberuter og en ny bro: Mange gode grunde til at løbe med i Danmarks smukkeste motionsløb

Bjerringbro Avis

Sweethearts afløser Rocazino på lokal festival

Bjerringbro Avis

Ny formand for Landboforeningen Midtjylland

Bjerringbro Avis

Den guddommelige Komedie i Bjerringbro

Bjerringbro Avis

Oprydningsdag på vandet

Bjerringbro Avis

To storke på eng ved Bjerringbro

Annonce