Annonce
Bjerringbro Avis

Ud med snøren: Lystfiskeri for livet - og fornøjelsen

14-årige Jonathan Bækdal Pedersen kom fra Gråsten i Sønderjylland for at fiske i Gudenådalens Lystfiskersø. Foto: Johnny Pedersen
Medlemmer af en juniorklub for ørredfiskere fangede masser af fisk - og donerede samtidig via organisationen "Fishing for life" til Knæk Cancer-kampagnen.

Bjerringbro: Lystfiskeri er i sagens natur noget, man dyrker for fornøjelsens skyld. Og de 12-14 børn og unge, som forleden kastede snøren ud og trak ind ved Gudenådalens Lystfiskersø  havde da også nogle fornøjelige timer, selv om dagen begyndte med småregn.

I den slags vejr bider fisk åbenbart godt, for i løbet af kort tid havde de fleste fået fangst i form af velnærede ørreder.

Blandt de heldige og dygtige lystfiskere var 14-årige Jonathan Bækdal Pedersen, der var kommet helt fra Gråsten i Sønderjylland.

Annonce

For det var som sådan ikke en lokal begivenhed al den stund, at børnene og de unge mennesker kom fra næsten alle landsdelene for at være med.

Blandt de mange heldige og dygtige lystfiskere, der hev den ene ørred efter anden i land, var 14-årige Jonathan Bækdal Pedersen, som kommer fra Gråsten i Sønderjylland. Foto: Johnny Pedersen

Det, der binder dem sammen - ud over interessen for lystfiskeri - er, at de er medlemmer af en juniorklub under Trout Fishing Tackle. Trout er det engelske ord for ørred. Klubben kaldes forkortet TFT junior, og lederen er Cristina Søndergaard fra Hinnerup.

Cristina Søndergaard, der er både blogger og teamleder for en gruppe unge lystfiskere under Trout Fishing Tackle, havde samlet 12-14 børn og unge plus nogle medfølgende voksne til arrangementet ved Gudenådalens Lystfiskersø. Foto: Johnny Pedersen

Kampen mod kræft

De unge lystfiskere mødtes denne gang også for at deltage i et arrangement til fordel for kampen mod kræft. Nærmere bestemt i regi af organisationen Fishing for life, der gennem diverse støttearrangementer samler penge ind til Kræftens Bekæmpelses kampagne Knæk Cancer.

David Lind Nordby er drivkraften bag Fishing for Life, som i forbindelse med arrangementet ved Gudenådalens Lystfiskersø modtog en række sponsorgaver. Foto: Johnny Pedersen

Hovedpersonen i Fishing for life er David Lind Nordby, der bor i Odense, men som også havde taget hele vejen fra det fynske til det midtjyske for at deltage i arrangementet ved Gudenådalens Lystfiskersø, som indehaver Teddy Laursen velvilligt havde stillet til rådighed.

Nå ja, David Lind Nordby var da også kommet for at hente en række sponsorgaver, som TFT-juniorerne havde samlet ind til det gode formål. Det drejede sig blandt andet om fiskekort, fiskehjul og andet grej, som Fishing for life senere bortauktionerer for at give indtægten til kræft-bekæmpelsen i Danmark.

Vejret var til en begyndelse lidt vådt, men det var tilsyneladende kun godt for fiskeriet, for ørrederne bed velvilligt på, da juniorfiskerne lørdag konkurrerede om at fange den største og de fleste fisk i put-and-take-søen lidt øst for Bjerringbro. Foto: Johnny Pedersen
Trods lidt småregn var der god gang i fiskeriet ved Gudenådalens Lystfiskersø, da foreningen Trout Fishing Tackles junior-team lørdag  var samlet for både at fiske og for at støtte kampen mod kræft. Foto: Johnny Pedersen
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Villaindbrud på Ilsøvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Gratis golf til seniorer

Bjerringbro Avis

Krydsordsvindere

Annonce