Annonce
Annette Sejdenfaden kværner selv mel, og vårrugen, der inden længe bliver til det mest velduftende hjemmebagte brød, får hun fra Favnen Fuld i Hjorthede. Foto: Julie Goul Svendsen
Bjerringbro Avis

Succesfuld erhvervskvinde: "Jeg må af og til knibe mig i armen"

Halvandet år inde i sit selvstændige madeventyr må Annette Sejdenfaden af og til knibe sig i armen for at tro sin egen succes.

Annonce
  • Annette Sejdenfaden kværner selv mel, og vårrugen, der inden længe bliver til det mest velduftende hjemmebagte brød, får hun fra Favnen Fuld i Hjorthede. Foto: Julie Goul Svendsen
  • ... og ud af den lille trækværn kommer den fineste rugmel. Klar til brug. Foto: Julie Goul Svendsen
  • I år bliver det til en uges sommerferie i Italien sammen med kæresten, hvor Annette Sejdenfaden naturligvis skal på de lokale markeder - for hun kan slet ikke lade være. Foto: Julie Goul Svendsen
  • Mad med omtanke er firmaets slogan. Det betyder blandt andet, at Annette Sejdenfaden laver sin mad fra bunden, hun køber gerne økologisk og lokalt, og hun har ikke mere end få meters lagerplads og en enkelt fryser. Foto: Julie Goul Svendsen
Bjerringbro Avis

Nyt tilbud om mtb-træning for børn og unge

Annonce
Bjerringbro Avis

Ny direktør i Bjerringbro: Viborgenser med erfaring indenfor restaurationsbranchen ansat

Annonce
Bjerringbro Avis

Stort restaureringsarbejde: Lindetræer på slotsallé har mistet toppen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vild med vilje: Lær at anlægge vilde haver og bidrag til biodiversiteten

Bjerringbro Avis

Modeshow rykket op med rod

Bjerringbro Avis

Fra maskinstation til camperparadis: Verner Rigtrup markerer en milepæl

Bjerringbro Avis

Børnekunst i Gudenåhuset

Bjerringbro Avis

Folkedans giver superkræfter

Bjerringbro Avis

Rekordsalg af tulipanbuketter

Annonce