Annonce
Brædstrup Avis

Østjydsk Familielandbrug arrangerer besøg hos en af landets største mælkeproducenter

Man kan få mere at vide om, hvordan man driver et stort landbrug med mælkeproduktion, når Østjysk Familielandbrug arranger besøg hos Skeldal Produktion ved Brædstrup. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Der er mulighed for at komme ind bag stalddøren hos en af landets største mælkeproducenter, når Østjysk Familielandbrug arrangerer besøg hos Skeldal Produktion 31. maj.

Davding: Østjydsk Familielandbrug inviterer traditionen tro til et årligt brugsbesøg for foreningens medlemmer. I år bliver det hos Skeldal Produktion den 31. maj klokken 19 på Davdingvej 16 i Brædstrup.
- Vi håber, at deltagerne på dette besøg får indsigt i og inspiration med hjem i forhold til, hvordan en stor og moderne mælkeproduktion fungerer i dag, siger John Kjærskov Pedersen, næstformand i Horsens- og Brædstrupegnens Familielandbrug, der er en af i alt fem lokalforeninger i Østjydsk Familielandbrug.

Blandt landets største

Familien Skeldal fra Brædstrup ejer i dag 1300 malkekøer og 1500 hektar planteavl, og er dermed en af landets største produktioner.

Specielt for foretagendet er, at det er ejet af fire søskende: Kasper, Mikael, Kristina og Thomas Rustrup Skeldal Sørensen, der dermed driver det sammen som familie. Familien Skeldal har gennem årene løbende opkøbt og udvidet produktionen og formået at få en sund virksomhed til at vokse. Senest opkøbte de i 2020 en stor kvæggård til 83,5 mio. kr.

- I familielandbruget spænder vi vidt, lige fra de helt små fritidsbrug til store grise- og kvægproduktioner. Fælles for vores medlemmer er, at man er sammen om landbruget i familien, siger John Kjærskov Pedersen.

Arrangementet er gratis, og man behøver ikke tilmelde sig. Familieudvalget for Horsens-Brædstrupegnens Familielandbrug giver kaffe, og Kasper Skeldal vil vise rundt på bedriften på Davdingvej, hvor man bl.a. kan se de store malkekarruseller.

Annonce
Brædstrup Avis

Brædstrup Kultursamvirke deler penge ud

Annonce
Brædstrup Avis

Ældre Sagen tager på tur til Løgumkloster og Gram Slot

Annonce
Brædstrup Avis

Loppemarked og havensdag søger udstillere

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Løbeklub jubler over rekordløb til Den Genfundne Bro: Det er vores største succes nogensinde

Brædstrup Avis

Hidsige traktorer trak godt 2000 gæster til landsby

Brædstrup Avis

Varmekunder kan tjene på varmecheck: Det er lovsjask af værste skuffe, mener formand for varmeværk

Brædstrup Avis

Mor til teenagere og byrådsmedlem vil hjælpe unge med at skabe mere tryghed i nattelivet

Brædstrup Avis

Kun én gudstjeneste

Brædstrup Avis

Ildsjæle har været med til at tænde lys i andre menneskers liv - nu har de været gift i 60 år

Brædstrup Avis

Horsensegnens Kulturfestival for 5. gang i Østbirkhallen

Brædstrup Avis

Havetur til mange smukke haver

Brædstrup Avis

Udvalg siger ja til planer om 22 nye boliger: Det gjorde vi med et smil på læben, for det har byen arbejdet for i lang tid

Brædstrup Avis

Skal Horsens have sin egen camino? Landsbyråd vil binde landsbyer i området bedre sammen

Annonce