Annonce
Brædstrup Avis

28-årige Rikke vil åbne "Ritas Grill": Jeg tror, jeg har fundet den perfekte placering her

Rikke Bilstrup har i over 10 år arbejdet i Stationsgrillen med sin faster Rita Bilstrup. Nu springer hun ud som selvstændig i sin helt egen vogn, som er opkaldt efter sin faster. Foto: Henrik C. Sandvad
28-årig Rikke Bilstrup vil i starten af februar åbne pølsevognen "Ritas Grill" ved JD Byg på Vestervangen i Brædstrup. Dermed overtager Rikke stafetten efter sin faster Rita Bilstrup, som drev Stationsgrillen gennem 12 år.
Annonce

Brædstrup: Nu bliver det snart atter mulighed for at bestille en rød pølse eller en fransk hotdog ved en pølsevogn i Brædstrup.

28-årig Rikke Bilstrup er nemlig langt fremme med planer om at åbne en pølsevogn ved JD Byg og Jem & Fix på Vestervangen. Tirsdag 8. december ankom byens nye pølsevogn med en specialtransport fra Brande. Pølsevognen, eller pavillonen som det nærmest er, vil dog først komme i brug til februar.

- Jeg har ikke et åbningstidspunkt helt på plads, men jeg håber, det bliver i starten af februar. Det afhænger af, hvordan corona-situationen ser ud til den tid. Der er også nogle ting, der skal falde på plads, før jeg kan åbne. Blandt andet skal der brandsikring op ved JD Byg, og jeg skal have tilladelse fra kommunen. Så der går desværre lidt tid, inden jeg kan tage imod de første kunder, siger Rikke Bilstrup.

Annonce

Stået i pølsevogn i 10 år

Det er første gang, at Rikke Bilstrup prøver at stå på egne ben som selvstændig, men hun er bestemt ikke ukendt med at stå og bestyre en pølsevogn. Således nåede hun netop at holde 10-års-jubilæum i Stationsgrillen i Søndergade, som hendes faster Rita Bilstrup drev igennem 12 år.

Stationsgrillen lukkede 30 juni i år, da pølsevognen blev eksproprieret af Horsens Kommune, fordi den stod i vejen for den kommende Banesti.  Nu prøver den "unge" Bilstrup, der er datter af Claus Bilstrup, i stedet at kaste sig ud i et eventyr som bestyrer af byens pølsevogn.

- Jeg håber jo rigtig meget, at mange af vores gamle kunder vil komme tilbage. Jeg har hørt fra mange, at de var kede af, at vi var nødt til at lukke dengang. Det har jeg også selv været, men nu sker det snart, at vi kan servere for kunderne igen, siger Rikke Bilstrup, som også tidligere har arbejdet på Brædstrup Kro som opvasker og medhjælper i køkkenet.

Tirsdag 8. december ankom byens nye pølsevogn til en midlertid placering på p-pladsen mellem Jem & Fix og JD Byg. Pølsevognen vil senere blive rykket ned på sin faste plads, når alle tilladelser er i orden. Foto: Henrik C. Sandvad
Annonce

Moderne vogn

Rikke Bilstrup har valgt at kalde sin nye pølsevogn for "Ritas Grill" efter sin faster, som hun har arbejdet sammen med i over 10 år. Rita Bilstrup vil efter planerne også komme og give en hjælpende hånd i ny og næ, og ellers bliver noget af det øvrige personale også kendte ansigter fra Stationsgrillen.


Jeg håber jo rigtig meget, at mange af vores gamle kunder vil komme tilbage. Jeg har hørt fra mange, at de var kede af, at vi var nødt til at lukke dengang. Det har jeg også selv været, men nu sker det snart, at vi kan servere for kunderne igen.

Rikke Bilstrup


Den nye vogn bliver dog lidt mere moderne end den tidligere, idet der både er køkken med opvaskemaskine, fryserum, personalerum med toilet, og så skulle pavillonen også gerne være et lidt mere tæt og varm end forgængeren.

- Den nye vogn er så fin, og jeg er så glad for den. Den har alt det, som den gamle ikke havde. Den har fryseplads, som vi altid manglede i den gamle vogn, og der er mere plads til kunderne. Samtidig er her gode parkeringsmuligheder, og det ligger tæt ved vejen, så jeg synes selv, at jeg har fundet den perfekte placering, siger Rikke Bilstrup.

Annonce

Bliver på Vestervangen

Hun skal nu bruge den kommende tid på at lære vognen at kende og gøre den klar til brug. Fra politiske side har der længe været talt om at oprette en stadeplads på byens nye Banetorv, men den nye indehaver regner med, at hun har fundet sin rette plads.

- Jeg regner med, at jeg har fundet min faste plads nu, og jeg tænker slet ikke i at flytte over på det nye torv. Der har været meget snak om en ny stadeplads, men der er ingen, som kan garantere, at den kommer. Derfor har jeg valgt, at jeg bliver ved JD Byg. Jeg er rigtig glad for placeringen, og JD Byg har været rigtig søde og hjælpsomme med at gøre plads til mig her. Så der vil jeg også blive, siger Rikke Bilstrup.

Byens nye pølsevogn har de moderne faciliteter med køkken og fryserum, og så glæder Rikke Bilstrup sig over, at pavillonen er mere varm og tæt end forgængeren. Foto: Henrik C. Sandvad
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce