Annonce
Brædstrup Avis

Canadisk sangerinde til drive-in koncert

Giselle Claudia Webber fra Canada er en af de musikere, der optræder lørdag ved drive-in koncerten i Sdr. Vissing. Foto: Christoffer Håkansson
Annonce

Sdr. Vissing: Den canadiske sangerinde, rapper og rockmusiker Giselle Claudia Webber bliver en af overraskelserne ved drive-in koncerten lørdag 12. september på Kragedalsvej 2 ved Sdr. Vissing.

Sangerinden har taget turen hele vejen fra Montreal til Sdr. Vissing, og i hjembyen Montreal er Giselle Claudia Webber et ret kendt navn. Hun har blandt andet stiftet bandet Orkestar Kriminal, og hun har haft fingre og stemme i mange genrer lige fra punk til rock, indie og klezmer og også rap, hvor hun optræder som Giselle Numba One.

Giselle Claudia Webber optræder om eftermiddagen ved drive in-koncerten, der varer fra klokken 11 til 20. Ved samme lejlighed kan man også opleve den norske sangerinde Lucy Mardou og den unge beatboxer Thor "Thorsen" Mikkelsen, der for et par år siden brød igennem i tv-konkurrencen "Danmark har talent".

Drive-in koncerten er arrangeret af blandt andre Ulrik Holm, der tidligere har lagt plads til de berømte Powerpull-traktortræk i Sdr. Vissing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce