Annonce
Brædstrup Avis

Corona kræver endnu et butiksoffer: Diskonto Lagersalg lukker ned efter svigtende salg

Diskonto Lagersalg i Brædstrup holder sidste åbningsdag lørdag 25. juli. Butikken lukker efter længere tids svigtende salg. Foto: Henrik C. Sandvad
Diskonto Lagersalg lukker ned med et et ophørsudsalg over de næste uger. Den specielle butik med de billige varer fik kun tre år i Brædstrup.
Annonce

Brædstrup: Med udgangen af uge 30 er det slut med mærkevarer til discountpriser fra butikken Diskonto Lagersalg på Bredgade 8 i Brædstrup. Ifølge ejer Leo Nørgaard vælger han at lukke butikken efter et svigtende salg igennem længere tid.

- Der har været for lidt handel i butikken i nogen tid, og så kom coronakrisen, og derfor vælger vi nu at lukke helt ned, siger Leo Nørgaard.

Diskonto Lagersalg har været lukket siden corona-nedlukningen 12. marts, men den åbner op igen tre fredage og lørdage i ugerne 28, 29 og 30 med et ophørsudsalg for at få tømt butikkens varelager.

Diskonto Lagersalg åbnede første gang i juni 2017 i butikken på Bredgade, og den har den har indkøbt restpartier af mærkevarer fra ind- og udland inden for sko, tøj, køkkenudstyr, smykker, make-up og meget andet.

Annonce

Webshop gik galt

Diskonto Lagersalg var oprindelig tænkt som en webshop med salg fra butikken ved siden af, men af forskellige årsager kom salget over internettet aldrig for alvor i gang, fortæller Marianne Gravgaard, som har arbejdet i Diskonto i alle årene.

- Desværre fik vi aldrig webshop-delen op at køre, som det var tænkt fra starten. Vi var faktisk næsten færdige med at udvikle en ny webshop, inden coronaen kom og lukkede butikken. Det var så ærgerligt, fordi hvis vi havde fået den op at køre, kunne det måske havde reddet butikken, siger Marianne Gravgaard.


Desværre fik vi aldrig webshop-delen op at køre, som det var tænkt fra starten. Vi var faktisk næsten færdige med at udvikle en ny webshop, inden coronaen kom og lukkede butikken.

Marianne Gravgaard


Hun er én blandt Diskontos tre ansatte, der nu skal ud og finde andet arbejde efter lukningen.

- Vi er meget kede af, at Diskonto lukker. Vi har været meget glade for at arbejde der, og vi har haft et godt samarbejde - især med Jette Nørgaard, Leo Nørgaards datter, som har været den, der har været mest engageret i butikken. Vi har også haft mange gode og loyale kunder. Det har været i alle aldersgrupper lige fra de unge skolepiger, der købte billig makeup, til pensionisten, som kunne finde billigt tøj og sko. Stemningen har altid været hyggelig og god, så vi vil helt sikkert komme til at savne butikken, siger Marianne Gravgaard.

Annonce

Lokale til salg

Butikslokalet på Bredgade 8 er ejet af Leo Nørgaard i Lindved igennem ejendomsselskabet Leo Nørgaard Invest ApS, og lokalerne er nu sat til salg eller leje.

Lokalerne har tidligere tilhørt Sydbank, mens banken havde filial i Brædstrup. Da Sydbank flyttede fra byen, stod lokalerne tomme i en årrække, inden Diskonto Lagersalg åbnede 8. juni 2017.

Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Senioridræt starter sæsonen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce