Annonce
Brædstrup Avis

EDC fylder to og har fået godt fat i Brædstrup

EDC-holdet i Brædstrup kan fejre to år 1. marts. Fra venstre ses indehaver Alex Mandrup Paulsen, Carina Kjær Klausen, Kasper Bach Jørgensen og forrest Michelle Sundstrøm. Foto: Henrik C. Sandvad

Brædstrup: 1. marts er det to år siden, at ejendomsmæglerkæden EDC rykkede ind i Brædstrup på Søndergade 3A.

Med fire ejendomsmæglere i byen er der så at sige en sund konkurrence om både boligsælgere og købere, men alligevel er det lykkedes EDC at bide sig godt fast i Brædstrup, fortæller indehaver Alex Mandrup Paulsen.

- Starten i Brædstrup har egentlig været rigtig fin. Nu er det ikke sådan, at bare fordi vi åbner en forretning i byen, så står folk og skal sælge deres huse. Så det er det lange seje træk, og jeg synes, vi har fået godt fat om tingene både i Brædstrup og Østbirk. Samtidig har vi forretninger i både Ry og Tørring, og vi dækker derfor området rigtig godt af. Det har den fordel, at vi kommer bredt ud med de huse, vi har til salg, siger Alex Mandrup Paulsen.

Der er hvert år omkring 150 bolighandler i Brædstrup og opland, og i de sidste 12 måneder har EDC Brædstrup stået for 40 af disse handler. Noget som indehaveren betragter som tilfredsstillende.

Varmt boligmarked

Selvom corona-pandemien har fyldt meget i det sidste års tid, har boligmarkedet været varmt som aldrig før. Det gælder også i Brædstrup, og generelt i landet har udbuddet af boliger ikke været lavere siden 2006.

- Står man og skal sælge sin bolig, kan tidspunktet ikke blive meget bedre end nu. Samtidig er renten også rigtig lav. I Brædstrup sker der mange ting i øjeblikket med mange nye lejligheder, og det betyder, at mange ældre sætter deres huse til salg for at rykke ind i noget nemmere. Det gør, at der kommer flere børnefamilier til Brædstrup, siger Alex Mandrup Paulsen.

Han er ikke selv overrasket over, at corona-pandemien har givet travlhed hos ejendomsmæglerne.

- Boligen er et af de ting, folk kan selv kan gøre noget ved, når nu alt andet er lukket ned. Så har man tid til at se på bolig, renovere huset eller dyrke sine fritidsinteresser. De nære værdier er kommet på mode igen, men vi må vente og se, om hvordan det går med boligsalget, når folk igen kan komme ud og rejse, lyder det fra EDC-indehaveren.

Annonce

Nyt ansigt i EDC

EDC i Brædstrup består af ejendomsmægler Kasper Bach Jørgensen, Rikke Hedegaard Pedersen som pt. er på barsel, samt Carina Kjær Klausen og senest marketingskoordinator Michelle Sundstrøm fra Brædstrup, som har arbejdet i butikken siden efteråret.

- Med Michelle og Carina har vi to, som er født og opvokset i Brædstrup. Det betyder rigtig meget, at de kender hver en krog af byen. Michelle vil dog ikke være i Brædstrup hele tiden, da hun turnerer rundt i vores forskellige forretninger, siger Alex Mandrup Paulsen.

Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Powerpull udskydes til 2022

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce