Annonce
Brædstrup Avis

En rejse i Kim Larsens verden

Anders Munch giver den som sit idol Kim Larsen, når han optræder i Grædstrup Kirke. Arkivfoto
Annonce

Grædstrup: Savner du Kim Larsen? Så er det værd at lægge vejen forbi Grædstrup Kirke søndag den 7. april, hvor Anders Munch optræder med historier, anekdoter og naturligvis masser af sange fra den folkekære nationalskjalds rige sangskat. Anders Munch er en erfaren herre, der har optrådt med sin fortolkning af Kim Larsens og Gasolins sange gennem mere end 20 år. Både stemme og mimik giver associationer til forbilledet, og Anders Munch har begejstret publikum over hele landet med sin musikalske rejse gennem Larsens kendte og mindre kendte værker.

Da Kim Larsen døde i efteråret, udbrød der nærmest landesorg. Der er ingen tvivl om, at Larsens sange har betydet meget for rigtig mange danskere, og heldigvis lever musikken og teksterne videre. Hvem har ikke sunget med på ”Kvinde Min” eller ”Om lidt”? Anders Munch lover, at der bliver god mulighed for at synge med på de sange, der bestemt ikke er på vej i glemmebogen. Han lægger vægt på at skabe den helt rette stemning, og krydrer musikken med sjove historier fra og om Kim Larsens lange karriere i dansk musikliv.

På opfordring fra Larsen selv byder Anders Munchs optræden også på egne toner og tekster. Fer bliver masser af ren rå musikalsk baggårdsstemning i Grædstrup Kirke den 7. april kl. 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Klub støtter klub

Brædstrup Avis

Her er de nye menighedsråd

Annonce