Annonce
Brædstrup Avis

Frisør og hudplejesalon flytter i ind i tidligere avisredaktion: Vi så en mulighed for noget nyt

Carina Aagaard og frisør Gry Overvad Petersen har delt butik i næsten 10 år på Søndergade 1 i Brædstrup. Fra juni hedder adressen Søndergade 3B, men de to forretningskvinder bliver sammen. Foto: Morten Pape
Frisørsalonen Hair By Gry'P og Aagaards Hudpleje åbner i starten af juni i nye lokaler i den tidligere Horsens Folkeblad-redaktion. Her rykker de to saloner tættere sammen, så det mere vil syne som en fælles butik.

Brædstrup: Kvadratmeterne bliver mindre, men til gengæld bliver udnyttelsen af rummene bedre.

Sådan karakteriserer indehaverne af frisørsalonen Hair by Gry'P, Gry Overvad Petersen, og Carina Aagaard fra Aagaards Hudpleje de nye lokaler, som de to saloner rykker ind i fra begyndelsen af juni.

Fra 1. maj overtager de to saloner nemlig redaktionslokalerne på Søndergade 3B, som indtil 30. april rummer Horsens Folkeblad og Brædstrup Avis. Dagbladet og ugeavisen flytter ind i nabolokalet i Søndergade 3A ved siden af EDC, og det har åbnet op for en mindre rokade, hvor hudplejesalonen og Hair By Gry'p rykker ind på avisredaktionen.

Annonce

- Vi har længe kigget efter nogle nye og store lokaler i Brædstrup, og det synes vi, at vi har fundet her. Det har en rigtig god beliggenhed i forhold til os, og så er det nogle store og lyse lokaler i forhold til det, vi kommer fra. Samtidig er der bedre parkeringsmuligheder for kunderne, så vi synes, det er en helt ideel løsning, siger Gry Overvad Petersen.

En fælles butik

Selvom den nuværende avisredaktion kun er halvt så stor som de lokaler, de to saloner kommer fra på Søndergade 1, understreger de to indehavere, at pladsen vil blive brugt meget bedre.

- Vi rykker lidt sammen, og det betyder også, at to saloner vil blive mere som en fælles butik. Men det var også vores drøm fra starten, at vi skulle have et butiksfællesskab, fordi vores to saloner supplerer hinanden rigtig godt. Især når der er konfirmander eller brude, er det en stor fordel at være sammen. Samtidig nyder jeg også at have kolleger, fordi i mit fag er der mange, der arbejder alene, siger Carina Aagaard fra Aagaards Hudpleje.

Frisørbutikken Hair by Gry'P samt hudplejebutikken Aagaards Hudpleje kan fra begyndelsen af juni slå dørene op i Horsens Folkeblads tidligere redaktion. Foto: Morten Pape

Inden de to saloner kan slå dørene op for kunderne, venter der imidlertid en større renovering for at omdanne avisredaktionen til en velfungerende frisør- og hudplejesalon.

Vi rykker lidt sammen, og det betyder også, at to saloner vil blive mere som en fælles butik.

Carina Aagaard, Aagaards Hudpleje

Der skal således laves håndvaske til hårvask i det tidligere mødelokale og printerrum. Redaktionslokalet bliver til fælles butik og frisørsalon, mens Aagaards Hudpleje rykker ind i sælgerkontoret, hvor der laves et lydisoleret rum, hvor Carina Aagaard kan udføre sine behandlinger. Samtidig skal der laves nyt lys og nye gulve.

- Baglokalerne er heldigvis rigtig gode, så det er nok det eneste, som vi ikke piller ved. Så der venter lige en stor opgave, inden vi slår dørene op til kunderne, siger Gry Overvad Petersen.

Annonce

En ny mulighed

Hair by Gry'P har haft lokaler på Søndergade 1 i 11 år, mens Aagaards Hudpleje snart har delt rum med frisørsalonen i snart 10 år.

- Gry fik aldrig fejret sin 10-års fødselsdag sidste år på grund af corona, og jeg kan fejre 10 år med min salon til september. Vores plan er helt sikkert at holde noget samlet, så vi både får fejret flytningen og vores 10-års fødselsdage, siger Carina Aagaard.

Håndværkerne arbejder i øjeblikket på højtryk for, at den nye avisredaktion ved siden af EDC kan blive klar til tiden, så de to saloner kan flytte ind i avisens snart tidligere lokaler. Foto: Morten Pape

Salonen på Søndergade 1 ejes af ejendomsselskabet PHC, som har et ønske om at renovere det sidste af de trætte huse i midtbyen omkring Banetorvet og Banestien. Ønsket om en større renovering af bygningen har også spillet ind i flytteplanerne, oplyser de to indehavere.

- Vi har et godt forhold til vores udlejer, og det er ikke sådan, at vi er blevet smidt ud. Så der er ingen sure miner, og det er os selv, som har valgt at rykke videre, fordi vi så en mulighed for noget nyt. Vi tænker begge, at det bliver rigtig godt, og vi glæder os bare til at flytte ind og tage imod kunderne i nye omgivelser, siger Carina Aagaard.

Annonce
Brædstrup Avis

Brædstrup Kultursamvirke deler penge ud

Annonce
Brædstrup Avis

Ældre Sagen tager på tur til Løgumkloster og Gram Slot

Annonce
Brædstrup Avis

Loppemarked og havensdag søger udstillere

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Løbeklub jubler over rekordløb til Den Genfundne Bro: Det er vores største succes nogensinde

Brædstrup Avis

Hidsige traktorer trak godt 2000 gæster til landsby

Brædstrup Avis

Varmekunder kan tjene på varmecheck: Det er lovsjask af værste skuffe, mener formand for varmeværk

Brædstrup Avis

Mor til teenagere og byrådsmedlem vil hjælpe unge med at skabe mere tryghed i nattelivet

Brædstrup Avis

Kun én gudstjeneste

Brædstrup Avis

Ildsjæle har været med til at tænde lys i andre menneskers liv - nu har de været gift i 60 år

Brædstrup Avis

Horsensegnens Kulturfestival for 5. gang i Østbirkhallen

Brædstrup Avis

Havetur til mange smukke haver

Brædstrup Avis

Udvalg siger ja til planer om 22 nye boliger: Det gjorde vi med et smil på læben, for det har byen arbejdet for i lang tid

Brædstrup Avis

Skal Horsens have sin egen camino? Landsbyråd vil binde landsbyer i området bedre sammen

Annonce