Annonce
Brædstrup Avis

Gadefest melder sig klar til august: Sussi & Leo bliver hovednavn

Sussi & Leo er hovednavnet, når gadefesten Musik i Gaden løber af stablen til august. Ud over Sussi og Leo Nielsen består bandet også af Thomas Ehrenreich fra Østbirk, som spiller på trommer. Pressefoto
Arrangørerne bag Musik i Gaden er ved at lade op til dette års gadefest i Brædstrup, som de satser på at afvikle 21. august. I år bliver det med Sussi & Leo som hovednavn.

Brædstrup: Sidste år måtte byens gadefest Musik i Gaden aflyses på grund af corona-situationen, men i år satser arrangørerne fra den årlige musikbegivenhed på, at byen igen kan samles til musik og samvær i den tredje lørdag i august.

I hvert fald er styregruppen fra Brædstrup IF ved at lade op til dette års gadefest, som efter planen skal finde sted lørdag 21. august.

- Vi tror på, at det godt kan lade sig gøre i år. Vi ved jo ikke på forhånd, hvor mange vi må mødes, men vi regner med, at de fleste er vaccineret i august. Derfor tør vi godt løbe an på, at vi kan holde Musik i Gaden i år, siger Frede Benfeldt fra styregruppen.

Sussi og Leo spiller op

Arrangørerne valgte sidste år at udskyde sidste års program til i år, og musikprogrammet er således allerede på plads. Det betyder, at publikum i år kan se Shu-bi-dua-kopibandet Shubi.dk, Musik med mer, Bibbi og Snif samt hovednavnet Sussi & Leo.


Vi er glade for, at det er lykkedes os at få fat i Sussi & Leo. De forstår begge to at skabe en god fest.

Frede Benfeldt, tovholder på Musik i Gaden


Den landskendte duo består af Sussi og Leo Nielsen, og de har i de sidste mange år også haft trommeslager Thomas Ehrenreich med i bandet. Han er lokal og bor i Østbirk og arbejder til daglig i virksomheden Norna Playgrounds i Brædstrup.

- Vi er glade for, at det er lykkedes os at få fat i Sussi & Leo. De forstår begge to at skabe en god fest. Leo er nok den mest musikalske af de to, men Sussi er god til være i kontakt med publikum og få en fest op at stå. Så er det også sjovt, at det er en lokal mand, der spiller på trommer. Så det skal nok blive højt humør og god stemning til den koncert, lover Frede Benfeldt.

Annonce

Fest på Banetorvet

Musik i Gaden har i mange år holdt til på parkeringspladsen på Niels Wongesvej, men i år kan der være et pladsskifte på vej, da arrangørerne overvejer at flytte festen ned til byens nye torv, Banetorvet.

- Vi overvejer at flytte ned til det nye torv, blandt andet fordi vi er blevet opfordret til at bruge det. Samtidig vil Rema-købmanden give os et sponsorat, hvis vi kommer derned. Det hele afhænger dog af, om pladsen er stor nok, og om vi kan være der. Fordelen ved den plads er også, at vi ikke behøver at sætte afspærringer op, siger Frede Benfeldt.

Den lokale koncertarrangør er efterhånden blevet kendt for altid at love godt vejr til Musik i Gaden, selvom dagen ofte ender i regnvejr. Det forhindrer ham imidlertid ikke i at love godt vejr igen i år.

- Jeg er sikker på, at der bliver over 20 grader og solskin, så vi kan få en god fest. Jeg tror, der er mange, som trænger til at samles til en øl, en god snak og musik efter coronaen, og vi glæder os meget til at komme i gang igen, siger Frede Benfeldt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Powerpull udskydes til 2022

Annonce