Annonce
Brædstrup Avis

Ny lille genåbning: Nu åbner Ritas Grill

Rikke Bilstrup har glædet sig længe til at åbne "Ritas Grill", og fredag 26. marts går det endelig løs med takeaway. Foto: Henrik C. Sandvad
Godt ni måneder efter, Rita Bilstrup lukkede Stationsgrillen på Søndergade, står niecen Rikke Bilstrup nu klar med "Ritas Grill". Grillen åbner fredag 26. marts med takeaway.

Brædstrup: Det er de små genåbningers tid, og også i Brædstrup er der en lille genåbning på vej.

Fredag 26. marts åbner 28-årige Rikke Bilstrup nemlig "Ritas Grill", som holder til på Vestervangen i Brædstrup ved siden af JD Byg og Jem & Fix.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang igen og møde kunderne og få en snak. Man ved efterhånden slet ikke, hvad der sker rundt om i byen, så det bliver dejligt at komme i gang, lyder det med et grin fra byens nye "grill-mutter".

Der bliver i første omgang tale om takeaway, som kunderne bestiller og henter ved Ritas Grill. Corona-restriktionerne tillader nemlig stadig ikke, at mindre beværtninger må holde åbent for kunder endnu.

- Jeg har mærket en virkelig stor støtte fra folk om at prøve med takeaway, og det har været rigtig dejligt at mærke. Derfor tænkte jeg, at nu giver jeg det et skud, siger Rikke Bilstrup.

Annonce

Håber at se gamle kunder

Udover Rikke Bilstrup består Ritas Grill af fire ansatte, som nogle af Brædstrup-borgerne nok vil kende fra Stationsgrillen. I første omgang vil åbningstiderne være fra klokken 11 til 20, men om de forbliver sådan, afhænger af, hvor travlt der bliver med at levere hotdogs og anden fastfood til byens kunder.

- Vi håber jo at se rigtig mange af vores gamle kunder igen, og at vi får rigtig travlt herinde. Nu prøver vi med de her åbningstider, men ellers kan det godt være, vi tilpasser dem hen ad vejen, siger Rikke Bilstrup.

Forberedelserne til åbningen er godt i gang. Den nye grill er gjort klar til kunderne, og både madvarer og sodavand er nået frem. Foto: Henrik C. Sandvad

Det er efterhånden godt ni måneder siden, at Rikkes faster, Rita Bilstrup, lukkede Stationsgrillen 30. juni sidste år. Stationsgrillen blev eksproprieret af Horsens Kommune, da pølsevognen lå midt på den kommende Banesti, der etableres i øjeblikket som et grønt spor igennem midtbyen.


Jeg har mærket en virkelig stor støtte fra folk om at prøve med takeaway, og det har været rigtig dejligt at mærke. Derfor tænkte jeg, at nu giver jeg det et skud.

Rikke Bilstrup


Rita Bilstrup vil også blive en del af holdet i Ritas Grill, lyder det fra byens nye grill-ejer.

- Hun er sygemeldt lige øjeblikket, men hun kommer, så snart hun er klar igen. Lige nu håber vi bare på, at corona-restriktionerne snart kan blive ophævet, så vi kan åbne rigtigt for kunderne. Vi håber, at der sker noget efter påske, men vi må vente og se. Men nu kommer vi i hvert fald i gang med takeaway, lyder det fra Rikke Bilstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

BHK fandt lotteri-vinder

Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Er Horsens en grøn kommune?

Annonce