Annonce
Brædstrup Avis

Søstre åbner tøjbutik sammen

Lisbet Pedersen og Tina Aslak Jensen (til højre) på trappen til tøjbutikken Mariané Mode, som de overtager 27. februar. Foto: Peter Hald
Lisbet Pedersen og Tina Aslak Jensen fra Brædstrup overtager tøjbutik i byen efter Jette Reenberg.

Brædstrup: En af de mest kendte tøjbutikker i Brædstrup kommer på nye hænder 27. februar. Søskendeparret Lisbet Pedersen og Tina Aslak Jensen fra Brædstrup overtager dametøjsforretningen Mariané Mode på Bredgade 39 efter Jette Reenberg, og der kommer til at ske en hel del forandringer med butikken.

- Vi får nøglerne 27. februar, og derefter går vi hurtigst muligt i gang med at tømme butikken, og vi sætter gang i en gennemgribende renovering af lokalerne. Det sker i samarbejde med PHC Ejendomme, der ejer ejendommen, fortæller Lisbet Pedersen.

Hun og søsteren Tina Aslak Jensen vil drive butikken sammen. De to bor i Brædstrup og har begge en passion for modetøj, og de er allerede begyndt at forberede de kommende indkøb hos forskellige leverandører:

- Vi har et godt samarbejde med Jette Reenberg og er klar til at overtage en del af hendes varelager, og vi vil også fortsætte med nogle af de tøjmærker, som hun har. Men vi vil også finde nye leverandører og har kontakt til flere firmaer, fortæller Tina Aslak Jensen, der primært kommer til at stå for indkøb, mens Lisbet Pedersen skal passe butikken i det daglige på fuld tid og stå for regnskaberne.

Tror på Brædstrup

- Jeg har tidligere prøvet at være selvstændig og drømt om at komme i gang igen selv. jeg glæder mig til at få kundekontakt og arbejde i min hjemby. Vi tror på Brædstrup. Der er gang i en god udvikling, byen er i vækst, og vi ved, at Brædstrup-borgerne virkelig er gode til at bakke op om det lokale forretningsliv, fortæller den 47-årige Lisbet Pedersen, der tidligere har arbejdet for blandt andet Velfac og Nissens A/S.

Apropos selvstændig er hun gift med malermester Carsten Damgaard Pedersen, der er med til at drive malerfirmaet Ole & Carsten Pedersen.

45-årige Tina Aslak Jensen er gift med vognmand Jacob Aslak Jensen og arbejder hjemme på kontoret i Brædstrup Vognmandsforretning, og det fortsætter hun med, men hun vil også hjælpe til i butikken.

- Vores teenagedøtre kommer nok også til at give en hånd med, men vi skal nok ikke regne med, at vores drenge gider, siger Lisbet Pedersen med et smil.

Lisbeth Pedersen og Tina Aslak Jensen glæder sig til at komme i gang med at drive tøjbutik i Brædstrup. - Der er gang i en god udvikling, og byen er i vækst, siger Lisbet Pedersen. Foto: Peter Hald

Sammen med Helle og Peter Pørtner, der driver PHC Ejendomme, har de to søstre udarbejdet en plan for fornyelsen af butikken på Bredgade.


Butikken får den helt store tur.

Tina Aslak Jensen


- Butikken får den helt store tur. Der skal væltes vægge og lægges nye gulve, og der kommer også til at ske noget med facaden og vinduerne, og vi får nyt inventar. Ideen er at skabe en mere lys og åben butik, fortæller Tina Aslak Jensen.

Annonce

Nyt navn

En detalje fra den nuværende butik bliver der måske ikke rørt så meget ved - nemlig trappen ved indgangen:

- Vi har haft gang i en brainstorming og er kommet op med et nyt navn for butikken, der er anderledes og ikke set før. Vi har nemlig tænkt os at kalde butikken "Butik 3TrinOp". Det er inspireret af, at trappen til forretningen har tre trin, forklarer hun.

På grund af den omfattende renovering går der et stykke tid fra overtagelsen 27. februar og til, tøjforretningen kan åbne i sin nye skikkelse:

- Vi satser på at åbne omkring påske, og til den tid vil vi være klar med tilbud og hygge i butikken, fortæller Lisbet Pedersen.

"Butik 3TrinOp" skal som nævnt handle med modetøj for kvinder. Der bliver tøj i flere prisklasser, afslører de to søstre, der også bebuder nogle overraskelser på varelisten, men det vil de dog ikke løfte sløret for endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Powerpull udskydes til 2022

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce