Annonce
Brædstrup Avis

Stjernholm holder Havens Dag

Gårdmuseet Stjernholm er klar med Havens Dag søndag 13. juni. Arkivfoto: Peter Hald
Gårdmuseum er klar med stort have-arrangement søndag 13. juni.

Nim: Sommeren er omsider kommet, og de frivillige på gårdmuseet Stjernholm i Nim sætter nu deres lid til det gode vejr. Søndag 13. juni arrangerer Stjernholm nemlig Havens Dag i samarbejde med Brædstrup Havekreds, og det bliver faktisk den første store offentlige begivenhed på Stjernholm.

Tidligere har corona-restriktionerne forhindre gårdmuseet i at invitere folk på besøg. Således måtte Valborgaften i april aflyses - men nu blæser der mildere vinde, og museet er i gang igen.

Havens Dag på Stjernholm den 13. juni varer fra klokken 10 til 16, og der bliver forskellige aktiviteter. Man kan således opleve en gammeldags landbohave på museet, og havekredsens medlemmer vil have salgsboder, hvor de sælger planter. Der vil også være loppemarkeds-boder.

Annonce

- Vi glæder os, siger Regnar Brønd, der er med i styregruppen for Stjernholm.

Gårdmuseet satser på godt besøg sommeren over, da det vil gavne den lidt corona-slunke pengekasse, og man satser også på at få flere frivillige.

-Vi har allerede fået to nye frivillige, men vi kan sagtens bruge flere, siger Regnar Brønd.

Han oplyser, at gårdmuseet regner med at kunne gennemføre resten af årets program, og der kommer flere sommer-aktiviteter. Blandt andet er der friluftsgudstjeneste 25. juli, og den 22. august er der "levendegørelse", hvor man kan opleve arbejdende værksteder med tidligere tiders håndværk.

26. september er der Store Æbledag, hvor man kan få presset æblemost, og årets største arrangement bliver også årets sidste, nemlig julemarkedet 27. og 28. november.

Museet er åbent hver onsdag fra klokken 13 til 16 frem til 28. september, og om søndagen er der frem til 31. august ligeledes åbent fra kl. 13 til 16 - og derudover kan man se museet efter aftale.

Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Nye bænke i tennisklubben

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Brygger Olsen besøger Fru Skov

Brædstrup Avis

Ingen kemi i Ring Sø

Erhverv

VVS-firma har fået en el-afdeling

Brædstrup Avis

Havekredsen rykker ud

Erhverv

Nannas neglesalon er kommet på landkortet

Annonce