Annonce
Brædstrup Avis

Udskiftning hos ejendomsmægler: Nu er det Morten, der skal få folk godt i hus

Efter syv år hos Home i Horsens er 39-årig Morten Nielsen blevet udpeget til ny daglig leder hos Home i Brædstrup. Foto: Henrik C. Sandvad
39-årig Morten Nielsen fra Lund er blevet udpeget til ny daglig leder hos Home i Brædstrup. Byens nye ejendomsmægler har prøvet det meste inden for faget lige fra de hurtige lejlighedshandler i København til villasalg i Horsens.

Brædstrup: Ejendomsmæglerforretningen Home i Brædstrup er den samme, men personerne er nye, når man fremover træder ind i mæglerforretningen på Bredgade 32 i Brædstrup.

Fra 1. april overtog 39-årig Morten Nielsen nemlig ansvaret for Home Brædstrup-Østbirk. Her tog han over efter ejendomsmægler Rasmus Cosmos Vildrik, som har søgt andre udfordringer som mediekonsulent i Jysk Fynske Medier.

- Så i øjeblikket er her kun mig, men det er kun for en periode. Fra uge 24 kommer Camilla Kahn Christensen, som skal være sagsbehandler, og så har jeg da også en ambition om, at vi skal være en ekstra ejendomsmægler på sigt. Vi har da plads til et ekstra skrivebord, siger Morten Nielsen og peger ud i det tomme lokale.

Annonce

Perioden alene er imidlertid ikke noget, der generer den erfarne ejendomsmægler, som i de seneste syv år har været ansat hos Claus Bekker hos Home i Horsens. Den nye førstemand i byens yngste ejendomsmæglerforretning har da også prøvet lidt af hvert inden for mæglerfaget.

Oprindelig stammer Morten Nielsen fra Horsens, men efter endt finansøkonom-uddannelse i Odense valgte han at tage springet til Home på Frederiksberg, hvor han tog sin mægleruddannelse og fik prøvet det hurtige salg af lejligheder i hovedstaden igennem fire et halvt år.

- Det var et spændende eventyr for en ung gut, der gerne ville ud og opleve verden. Her var selvfølgelig fart på, og man fik nogle handler igennem fingrene, så på den måde var det et fint sted at blive udlært. Samtidig var jeg også omgivet af nogle sindssygt dygtige kolleger, som jeg lærte en masse af, husker Morten Nielsen.

Kender Brædstrup godt

For syv år siden tog Morten tilbage til Jylland, hvor han fik arbejde hos Home i Horsens, hvor de hurtige lejlighedshandler blev afløst af salg af villaer og ejendomme på landet.

- Jeg kunne mærke, at jeg savnede at komme tættere på familien. Min storebror havde lige fået børn på det tidspunkt, og jeg er et stort familiemenneske. Så for mig var det rigtigt at vende tilbage. Det viste sig også at være en god idé. For kort tid efter mødte jeg hende, som jeg bor sammen med i dag, siger Morten Nielsen og griner.

I dag bor han sammen med sin kæreste Rikke og deres to børn, Victor på fem år og Otto på to, i Lund. Med bopæl så tæt på Brædstrup har han derfor også et godt kendskab til den by, han nu skal til at være ejendomsmægler i.

- Jeg kender Brædstrup rigtig godt. Jeg bruger meget svømmehallen, byens butikker og ikke mindst genbrugspladsen. Når man bor i Lund, er det tit nemmere at vende snuden mod Brædstrup end at tage ind til Horsens. Det er også, fordi jeg kender byen, at jeg valgte at takke ja tak til at komme til Brædstrup, siger Morten Nielsen.

Annonce

God rådgivning er vigtigst

Home i Brædstrup åbnede i januar sidste år, og er stadig ved at arbejde sig ind i byen i forhold til konkurrenterne fra Nybolig, EDC og ejendomsmægler Linda Riis, som har været i Brædstrup i mange år. Den nye leder hos Home tror da også, at ejendomsmæglerkæden har sin plads i byen.

- Vi er egentlig kommet godt nok fra start. Selvfølgelig vil man gerne sælge mere, men vi er tilfredse. Vi har haft et godt år ét, og jeg forventer også, at år to bliver godt. Nu har vi også tilføjet Østbirk, så vi hedder Home Brædstrup-Østbirk, og det er for at vise, at vi også ønsker at være til stede i Østbirk, siger Morten Nielsen.

Jeg kender Brædstrup rigtig godt. Jeg bruger meget svømmehallen, byens butikker og ikke mindst genbrugspladsen. Når man bor i Lund, er det tit nemmere at vende snuden mod Brædstrup end at tage ind til Horsens.

Morten Nielsen, Home Brædstrup-Østbirk
Annonce

Tror på god udvikling

Brædstrup har i de senere år været i en rivende udvikling med mange nye boligprojekter og travlhed på boligmarkedet, og den nye leder af Home forventer, at de gode tider fortsætter.

- Det går godt i Brædstrup, og det forstår jeg udmærket godt, for byen har jo alt. Her er handelsliv, læge, tandlæge og foreninger. Her er alt, hvad man skal bruge, og man kan leve hele sit liv i Brædstrup. Samtidig er der nye udstykninger på vej, og hvis man ikke troede på, at Brædstrup fortsat ville udvikle sig, så ville man heller ikke lave de nye udstykninger. Så jeg tror, at den positive udvikling vil fortsætte i byen, siger Morten Nielsen.

Selvom der i øjeblikket er stigende usikkerhed med krig i Ukraine, stigende renter, og en inflation, der ikke er set højere i 35 år, så skal man ikke tvivle på boligmarkedet, lyder det fra den lokale mægler.

- Vi har stadig et meget stærkt boligmarked. I øjeblikket får man 30-årige fastforrentet lån til 3 procent. Det er stadig en meget lav rente. Man kan derfor roligt sætte sit hus til salg, for der vil nemlig være købere til dem. Alle mæglere står og mangler boliger til salg, så der er stadige gunstige forhold, hvis man ønsker at rykke i noget andet, siger Morten Nielsen.Annonce
Brædstrup Avis

Brædstrup Kultursamvirke deler penge ud

Annonce
Brædstrup Avis

Ældre Sagen tager på tur til Løgumkloster og Gram Slot

Annonce
Brædstrup Avis

Loppemarked og havensdag søger udstillere

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Løbeklub jubler over rekordløb til Den Genfundne Bro: Det er vores største succes nogensinde

Brædstrup Avis

Hidsige traktorer trak godt 2000 gæster til landsby

Brædstrup Avis

Varmekunder kan tjene på varmecheck: Det er lovsjask af værste skuffe, mener formand for varmeværk

Brædstrup Avis

Mor til teenagere og byrådsmedlem vil hjælpe unge med at skabe mere tryghed i nattelivet

Brædstrup Avis

Kun én gudstjeneste

Brædstrup Avis

Ildsjæle har været med til at tænde lys i andre menneskers liv - nu har de været gift i 60 år

Brædstrup Avis

Horsensegnens Kulturfestival for 5. gang i Østbirkhallen

Brædstrup Avis

Havetur til mange smukke haver

Brædstrup Avis

Udvalg siger ja til planer om 22 nye boliger: Det gjorde vi med et smil på læben, for det har byen arbejdet for i lang tid

Brædstrup Avis

Skal Horsens have sin egen camino? Landsbyråd vil binde landsbyer i området bedre sammen

Annonce