Annonce
Erhverv

VVS-firma har fået en el-afdeling

Dan Leonhard Pedersen (til venstre)har ansat Rasmus Hampen Thomsen (til højre) til at stå i spidsen for den nye el-afdeling. Foto: VVS & El Experten
VVS Experten fra Brædstrup udvidede og hedder nu VVS & El Experten.

Brædstrup: VVS Experten fra Brædstrup opnåede i starten af året el-autorisation og har siden været i gang med at etablere sin egen el-afdeling. Med det nye forretningsområde har installatøren taget konsekvensen og hedder nu VVS & El Experten.

- I starten af 2021 blev vores el-autorisation godkendt af sikkerhedsstyrelsen. Siden har vi haft fokus på at få bygget et solidt fundamentet til vores nye el-afdeling, fortæller Dan Leonhard Pedersen, der er administrerende direktør hos VVS & El Experten.

Installationsvirksomheden har siden årsskiftet udvidet medarbejderstaben med flere el-faglærte. Baggrunden er, at VVS-arbejde bliver mere elektrisk.

Annonce

- Vi har oplevet højt aktivitetsniveau de seneste år – særligt VVS-opgaver i forbindelse med boligbyggerier og installation af varmepumper boomer. Det klager vi bestemt ikke over, men vi må samtidig erkende, at VVS-arbejde bliver mere og mere elektrisk, siger Dan Leonhard Pedersen.

- For cirka halvandet år siden blev vi en del af Henning Mortensen a/s. Det har givet os stærke kræfter i ryggen med flere ressourcer og tekniske kompetencer at trække på. Og det har betydet, at vi nu har overskud til at gå helhjertet ind i opbygningen af et helt nyt forretningsområde, tilføjer han.

Ifølge Dan Leonhard Pedersen er den nye el-afdeling med Rasmus Hampen Thomsen i spidsen kommet godt fra start. Primært med opgaver inden for typehus-byggeri og installation af varmepumper.

Firmaet ser store muligheder i el-afdelingen og regner med, at den skaber fundament for yderligere ekspansion med flere ansatte i de kommende år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Brædstrup Avis

Nye bænke i tennisklubben

Erhverv

Brygger Olsen besøger Fru Skov

Brædstrup Avis

Ingen kemi i Ring Sø

Erhverv

VVS-firma har fået en el-afdeling

Brædstrup Avis

Havekredsen rykker ud

Annonce