Annonce
Brædstrup Avis

Whisky-sælger har fået alkoholbevilling: Nu skruer Theis op for serveringerne i sin nye café

Indehaver af Water of Life Theis Steen Hansen kan nu begynde udskænkning fra sin egen café på mejeritorvet. Foto: Henrik C. Sandvad
Indehaveren af spiritusfirmaet Water of Life, Theis Steen Hansen, vil nu satse på flere smagsarrangementer og serveringer til kunder i caféen i butikken og på det nyanlagte mejeritorv i Brædstrup.

Brædstrup: Normalt er det smagnings-aftener og salg af ædlere drikke, der fylder mest i det lokale spiritusfirma Water of Life i Brædstrup, men det begynder snart at ændre sig.

Indehaveren af Water of Life, Theis Steen Hansen, har netop fået en alkoholbevilling, og den åbner op for helt nye muligheder for virksomheden, der ellers har specialiseret sig i salg af whisky, rom, gin og andre alkoholiske drikke.

- Jeg har egentlig aldrig haft noget klart koncept for min virksomhed. Den har ligesom bare udviklet sig hen ad vejen. Med den nye alkoholbevilling kan jeg nu begynde at servere for kunderne, og det betyder, at hvis nogen går en tur i Folkeparken og får lyst til en kold fadøl, så kan de nu gå herover og få den serveret, siger Theis Steen Hansen.

Annonce

Cafémiljø på mejeritorvet

Med adresse på byens nye mejeritorv på Bredgade 2b har Water of Life en attraktiv beliggenhed lige ud mod den nyanlagte banesti, Folkeparken og byens nye Banetorv.

Indehaveren har derfor planer om at etablere udeservering med plads til 25-50 personer på den nyanlagte terrasse, og det åbner op for noget helt nyt i Brædstrup.

- Nu får vi mulighed for at få det cafémiljø, som vi kender det fra Horsens, som mange her i byen har sukket efter. Jeg ser i det hele taget et enormt potentiale i stedet her mellem Folkeparken og Banetorvet. Hvis man har lyst til at sætte sig med en kold fadøl eller en dram, kan man gøre det her. Er man sulten, kan man sætte sig hos Spis Brædstrup eller ovre på restauranten. Jeg tror på, det vil give et liv i byen, vi ikke har set før, siger Theis Steen Hansen.

Smagnings-aftener er blevet en vigtig del af forretningen hos Water of Life. Foto: Henrik C. Sandvad

Han forventer, at han samtidig vil skrue op for smagninger og arrangementer i Water of Life, fordi det bliver nemmere med alkoholbevillingen.

- Før skulle jeg hele tiden skelne imellem, om et arrangement var en smagning eller en servering. Det er jeg fri for nu, så derfor åbner det op for, at jeg kan lave lidt flere arrangementer nu, siger Steen Theis Hansen.

Annonce

Flere kunder i ny butik

Netop smagnings-aftener som f.eks "Book et bræt", hvor gæster mod betaling kan købe et bræt med shots, gin, rom, whisky eller andet, er blevet en vigtig del af forretningen for Water of Life.


Nu får vi mulighed for at få det cafémiljø, som vi kender det fra Horsens, som mange her i byen har sukket efter.

Theis Steen Hansen, indehaver af Water of Life


Det samme er butikkens nye showroom, som tiltrækker mange kunder, efter Theis Steen Hansen i marts sidste år slog dørene op for første gang i det gamle mejeri efter at have boet fem år i det tidligere Energi Midt hovedkvarter på Søndergade.

- Mange folk tror, at fordi jeg har en webshop, at så skal jeg nok klare mig. Sådan er det bare ikke længere. En webshop er ikke nogen guldgrube, og man skal være meget op på tæerne i forhold til søgeoptimiering på Google, hjemmeside og salg, så det kræver meget, hvis man skal være i top inden for webshops. Hos mig tiltrækker mit nye showroom helt vildt mange nye kunder, så den personlige kontakt betyder stadig meget, siger Theis Steen Hansen.

Butikken Water of Life er fyldt med alt fra whisky, gin og rom til vodka, likør, øl og vin, så der er lidt for enhver smag. Foto: Henrik C. Sandvad

Water of Life åbnede i det gamle mejeri på samme tidspunkt, som coronaen lukkede landet ned. Det påvirkede naturligvis forretningen, men allerede fra andet halvår af 2020 gik tingene i den rigtige retning.

- I anden halvdel af 2020 omsatte jeg for tre gange så meget, som i den første halvdel, og det var i høj grad takket være mit nye showroom. Det har betydet, at mange har fået øjnene op for mig. Nu er jeg også begyndt at holde smagninger igen efter fem måneders pause, så det trækker også den rigtige vej, lyder det fra den lokale whisky-sælger.

Theis Steen Hansens nye café bliver et supplement til butikken. Caféen vil derfor kun være åben i dagtimerne, eller når Theis arrangerer smagninger om aftenen. Foto: Henrik C. Sandvad
Hos Water of Life er indehaveren også begyndt at sælge vin. Her har indehaver Theis Steen Hansen netop fået disse vine ind med motivet af den Genfundne Bro. Foto: Henrik C. Sandvad


Annonce
Annonce
Brædstrup Avis

Nye bænke i tennisklubben

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Brygger Olsen besøger Fru Skov

Brædstrup Avis

Ingen kemi i Ring Sø

Erhverv

VVS-firma har fået en el-afdeling

Brædstrup Avis

Havekredsen rykker ud

Erhverv

Nannas neglesalon er kommet på landkortet

Annonce