Annonce
Den lille Avis

Anderledes papir- og pap-indsamling

FDF i Klovborg kan ikke i denne omgang køre rundt i Klovborg og samle papir og pap, men containerne ved Kernehuset er klar til at tage imod lørdag 27. februar. Arkivfoto: Michael Bager

Klovborg: Lørdag 27. februar er der igen indsamling af pap og papir i Klovborg, men det bliver lidt anderledes end tidligere.

På grund af corona-restriktionerne kan indsamlerne fra FDF ikke  denne gang køre rundt i byen og samle ind ved de enkelte husstande. Derfor beder FDF om, at Klovborg-borgerne selv kommer forbi og afleverer papir og pap i containerne ved Kernehuset, Nørregade 13 B i Klovborg i løbet af lørdagen.

Der er to containere til henholdsvis pap og papir.

- Det er vigtigt at komme det i den rigtige container! Og der må ikke være plastic eller andet imellem det afleverede, understreger FDF.

- Vi er kede af, at vi ikke kan hente, som vi plejer, men håber at I selv kan aflevere eller aftale med en ven, nabo eller familie om at levere det derop. Spørg eventuelt jeres nabo, om vedkommende skal have hjælp. I er velkommen til at kontakte FDF på tlf. 21839625 - Heidi - og høre nærmere, hvis der er problemer, lyder det fra FDF Klovborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Biograf-bog i nyt oplag

Den lille Avis

Sådan gør du cyklen forårsklar

Den lille Avis

Skov-vandring ved skovmuseum

Annonce