Annonce
Den lille Avis

Friskole udskifter skolebestyrelse

For nylig fik Klovborg Friskole nye skilte, der også har nattebelysning. Nu har skole fået en ny bestyrelse. Foto: Klovborg Friskole
Nyvalgt bestyrelse på Klovborg Friskole: Fem nye i bestyrelsen. Skolebestyrelsesformand stopper.

Klovborg: Der skete en større udskiftning i skolebestyrelsen for Klovborg Friskole ved generalforsamlingen torsdag, og blandt andet sagde den hidtidige skolebestyrelsesformand gennem de sidste tre år, Jakob Voldby Jensen, farvel til bestyrelsen.

- Efter mine 15 år med børn på Klovborg Friskole og de seneste tre år i bestyrelsen valgte jeg på seneste ordinære generalforsamling at stoppe som bestyrelsesformand. Det gør jeg, fordi mine personlige veje snart skifter retning. I skrivende stund er der, friskoler imellem, misundelsesværdig fremgang og stor interesse for at indskrive sine børn på Klovborg Friskole, udtaler Jakob Voldby Jensen.

Fremgangen han henviser til, lyder på, at skolen i dag har over 130 elever mod 57 elever i 2017.

Annonce

- Det skyldes blandt andet de seneste års professionelle samarbejde, skoleleder, ledelse og bestyrelse imellem. Jeg er i dag tryg ved at overlade posten til nye hænder, da jeg er vidende om, at vi i fællesskab har skabt en friskole med et nyt genskabt fundament for fremtiden, lyder det fra Jakob Voldby Jensen.

98 til generalforsamling

Der var stor interesse for generalforsamlingen, hvor 98 forældre mødte op udendørs.

På generalforsamlingen ville 12 personer være med i bestyrelsen, og dermed var der kampvalg.

Fra den gamle bestyrelse fortsætter Gitte Susanna Johansen og Louise Madsen.

Nyvalgt blev Janni Hauge Andersen, Anni Hansen, Bethina Nielsen, Louise Larsen og Ann Christensen samt suppleanterne Søren Karmdal og Anita Sørensen.

Fra den tidligere bestyrelse stopper Jakob Voldby Jensen, Troels Hermann Larsen, Thomas Holm Krogh, Claus Bragenholt, Erik Schaarup, Kirsten Marie Nørgaard og Alex Agger Svendsen.

Annonce

Ikke halvhjertet

Jakob Voldby Jensen oplyser, at han vil sætte mere fokus på at færdiggøre sit studie som projekterende bygningskonstruktør, der gerne skulle ende ud i job senest ved årsskiftet.

- Jeg gør ikke ting halvhjertet, og de seneste tre år har jeg udført bestyrelsesarbejde af hele mit hjerte. Det tillader tiden ikke mere, og eftersom at indtil flere nye forældre har vist stor interesse for at få indflydelse i bestyrelsesarbejdet, vil jeg med god ro i sindet trække mig tilbage. understreger han.

- Klovborg Friskole er et fantastisk sted for børn, og derfor skal min yngste datter også fortsat gå på skolen, siger Jakob Voldby Jensen, der nu stopper som skolebestyrelsesformand i Klovborg efter tre år på posten. Arkivfoto: Peter Hald

- Klovborg Friskole er et fantastisk sted for børn, og derfor skal min yngste datter også fortsat gå på skolen, siger han videre.

- Klovborg Friskole har de seneste år gennemgået en rivende udvikling. For mig startede det, da jeg blev valgt ind i skolebestyrelsen for tre år siden. Det var for mig dengang blevet tydeligt, at skolen trængte til forvandling og nytænkning. Vores nuværende skoleleder Jesper à Làgni Larsen var ansat sommeren inden, og de evner han udtrykte skulle forfølges. Derfor så jeg dengang muligheden for at være med til at gøre en forskel som bestyrelsesmedlem til fordel for Klovborg Friskole, lyder det fra Jakob Voldby Jensen.

Renoveringen af friskolen fortsætter ind i 2021, hvor fysiklokale og naturfagslokale får en større omgang, og planer om mere moderne skolekøkken er lagt i budgettet.

Der er som det seneste igangsat en større udvidelse af legeplads-faciliteterne.

Det går godt for Klovborg Friskole. Elevtallet stiger, og skolen er klar med flere nye tiltag. Skoleleder Jesper Larsen har i flere omgange sørget for, at skolen er meget synlig. Til jul købte skolen således en stor oppustelig Julemand for at sætte den rette julestemning. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce
Den lille Avis

Herrer vil ikke stå i skyggen af damerne: Håndboldklub vil fokusere mere på seniorherrer og har ansat to nye trænere

Annonce
Den lille Avis

FDF'erne i Hampen og Gludsted fejrer 40 års jubilæum

Annonce
Den lille Avis

Angelika siger farvel til sin blomsterbutik - kroppen trænger til en pause

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Massiv opbakning til nye boligprojekter, flere seniorboliger - og et medborgerhus

Den lille Avis

Dårligt internet og afsides beliggenhed tvinger lokalhistorisk arkiv til at flytte væk fra skovmuseum

Den lille Avis

Du ved, hvad du har - stem nej til at fjerne forbeholdet

Den lille Avis

Gigantiske glasfugle svæver højt under loftet på skole

Den lille Avis

Vibeke er ny borgerrådgiver og skal være med til at styrke forståelsen mellem borgerne og kommunen

Den lille Avis

Måske kan Hærvejs-turisme puste nyt liv i gammelt museum

Den lille Avis

Idyllisk skovmuseum er truet af lukning. Frivillige vil kæmpe for at bevare det

Den lille Avis

Håndboldklubbens store loppemarked gøres klar

Annonce