Annonce
Den lille Avis

Storsejr i serie 1

Annonce

Ejstrupholm: Søndag 24. november var førerholdet Ejstrup Hærvejen i serie 1 oppe mod tredjepladsen i puljen - ØHK Hedensted - i et opgør som kunne betragtes som en "semifinalen" i puljen.

ØHK Hedensted lagde bedst ud, og førte efter fem minutter 0-2. Herefter kom hjemmeholdet igen og var efter 15 minutter foran 7-6. Så fulgte en scoringspause for hjemmeholdet, som Hedensted benyttede sig af til en føring på 8-9 efter 25 minutter.

Men stabilt målvogtersspil af Susan Berends med i alt ni redninger i første halvleg gjorde, at pausestillingen endte uafgjort 11-11.

I løbet af anden halvleg begyndte trætheden at melde sig i Hedensted lejren, som kun havde en udskifter på bænken.

Og en kynisk contrafase af hjemmeholdet - med flot tempospil af Malene Thisgaard (#9) - og en effektiv Sofie Baltser med syv scoringer i anden halvleg og 11 i alt i kampen - kombineret med Karin Laudal (#32) i 2.halvleg kom ind med flotte redninger i målet og assists til contrafasen - gjorde, at hjemmeholdet trak gradvist fra til en storsejr på 29-19.

Så venter den store finale i puljen torsdag 28. november på udebane mod HSR Klakring i Hornsyldhallen kl. 19.15, hvor pigerne har behov for maksimal opbakning for at sikre sig opspil til Jyllandsserien.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce