Annonce
Den lille Avis

Street Art-festival vender tilbage

I år skal der igen kunst på gaderne i Brande. Street Art måtte aflyses i 2020, men i 2019 blev det gennemført. Dette år skabte polske Gregor Wosik og marokkanske Aziz el Guaraoui (t.h.) et mega-maleri på Brande Hallernes parkeringsplads. Arkivfoto: Ib Neerup Housted
Lions i Brande kæmper hårdt for at få 2021-udgaven af Street Art på plads.

Brande: Gadekunst-festivalen Street Art i Brande skal gennemføres i weekenden den 26. og 27. juni 2021, lyder det fra Lions i Brande.

2020-udgaven af Street Art måtte aflyses i sidste øjeblik på grund af corona-restriktioner. Men nu satser Lions på, at det årlige festfyrværkeri af gadekunst kan vende tilbage i Brandes gader.

Lions Brande er i gang med forberedelserne, og trods mange usikkerhedsfaktorer efter snart et år med corona-restriktioner er Lions opsat på at stable den sjette udgave af International Street Art Festival på benene.

Street Art-festivalen plejer at tiltrække mange gæster, der gerne vil se kunstnernes kreative 3D-malerier på byens torve og stræder.

Annonce

Sponsorer bakker op

Mange virksomheder er hårdt ramt af corona-krisen, og Lions har derfor haft indledende kontakt til festivalens største sponsorer for at lodde stemningen.

- Her var der heldigvis bred opbakning til at støtte, for, som nogle udtaler: ”Det er vigtigt for byen, og det skal vi bare have i gang igen”!m, oplyser Lions.

- Næste step bliver at kontakte øvrige sponsorer og nye sponsoremner, så det økonomiske fundament er på plads. Det er en forudsætning for festivalen. Her afventer vi dog, at der forinden lempes igen i forhold til corona-restriktioner, lyder det videre fra Lions Brande, der også arbejder ihærdigt på at få lavet aftaler med kunstnere i ind- og udland.

Blandt kunstværkerne skal der efter planen skabes et stort værk på cirka 1000 kvadratmeter på p-pladsen i Ågade. Herudover bliver der skabt mellem 12 og 15 forskellige kunstværker i området på og omkring Torvet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Den lille Avis

FDF'ere kan mødes igen

Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Avis-træffetid på Bredgade

Den lille Avis

Ny legeplads på Gyvelborg

Den lille Avis

Give Steel nomineret til pris

Annonce