Annonce
Elbobladet

17-årige Emma laver klima-workshop for unge

Emma Hewison er også initiativtager til en klimagruppe på Fredericia Gymnasium, FG Klima. PR-foto
Annonce

Fredericia: Om et år har Messe C Fredericia premiere på RE:DO 2020, hvor forskere, iværksættere, virksomheder, designere og investeringspartnere sammen skal skabe 10 konkrete koncepter, som virkelig rykker noget for klimaet, den grønne omstilling og FNs verdensmål.

Forberedelserne til det ambitiøse, internationale projektværksted er i fuld gang, også hos den 17-årige gymnasieelev og klimaaktivist Emma Hewison fra Fredericia.

Hun er med til at arrangere en workshop for unge 12. december kl. 16-20 i Messe C Fredericia. Målet er, at de i fællesskab udarbejder to-tre udfordringer til RE:DO, altså hvilke konkrete opgaver klima-topmødet i Fredericia skal forsøge at løse.

- Jeg tror på, vi kan bidrage med spændende og anderledes indspil til RE:DO. Vi har et andet udgangspunkt og perspektiv end ældre generationer, siger Emma Hewison i en pressemeddelelse.

Hendes passion for klimakampen blev vakt af den jævnaldrende Greta Thunberg, og gymnasieeleven er blandt andet aktiv i Thunbergs Fridays For Future-bevægelse.

Man kan tilmelde sig workshoppen på redosummit.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Vælg te som du vælger din vin

Elbobladet

Kongehuset - fortid eller fremtid?

Elbobladet

Fredslyset 2020

Elbobladet

Peugeot 208 ser ud til at holde hjem

Annonce