Annonce
Elbobladet

Bane i Erritsø forbedres før stort kræftløb: 300.000 kr. på vej

Når Kræftens Bekæmpelse arrangerer sponsorløb og Stafet for Livet næste gang, er løbebanen ved Erritsø Fællesskole på Erritsø Bygade blevet renoveret, så man kan komme rundt mere bekvemt. Foto: Søren Gylling
Annonce

Fredericia: Når Kræftens Bekæmpelse i Fredericia og andre byer arrangerer indsamlingsløb og støttedag for kræftramte og pårørende, løbes der penge ind.

Men banen ved Erritsø Fællesskole på Erritsø Bygade (tidligere Bakkeskolen) er efterhånden så hullet, slidt og ujævn, at det er træls. Ikke mindst for svage og gangbesværede - og til daglig for skolebørnene.

Nu har byrådet i Fredericia imidlertid bevilget 300.000 kroner til en renovering. Det skriver Fredericia Kommune i en pressemeddelelse:

- "Stafet for Livet" har budt ind med en renovering af banen, da byrådet efterlyste renoveringsprojekter i forbindelse med udvidelsen af anlægsbudgettet.

Anlægsbudgettet udvides for flere hundrede millioner kroner, som kommuner kan låne for at få gang i samfundet efter corona. "Stafet for Livet" er navnet på de årlige løb og træf. Kii.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Annonce