Annonce
Elbobladet

Cocktailbar lukker

- Det er en sindssyg svær beslutning, skrev indehaver Mona Frankby på barens Facebook-side fredag eftermiddag om sin beslutning om at lukke Cocktail & Lounge Bar i Prinsessegade. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Ejeren af Cocktail & Lounge Bar, Mona Frankby, skriver på barens Facebook-side, at den er lukket.
Annonce

Fredericia: Det er slut med at kunne bestille drinks i kælderen i Prinsessegade 39. Det bekræftede barejer Mona Frankby fredag eftermiddag.

- To år er gået, og det har været to år fyldt med masser af oplevelser, minder, glade smil og glade gæster. Men det er mig beklageligt, at fra i dag og fremad rettet vil Cocktail & Lounge Bar ikke holde åbent mere, skrev Mona Frankby på Cocktail & Lounge Bars Facebook-side.

- Jeg vil gerne sig tak. Tak til alle jer, som har besøgt os. Tak for jeres støtte. Tak, fordi i har taget så godt imod os. Og sidst men ikke mindst, tak til dem, som har været en del af Cocktail Crew'et på den ene eller den anden måde, uden jer havde det ikke kunne lade sig gøre.

Annonce

- Den rigtige beslutning

Fredericia Dagblad beskrev i september, hvordan klager fra andre af ejendommens beboere havde ført til, at Cocktail & Lounge Bar blev pålagt at lave støjdæmpende tiltag for at sænke generne ved baren. Det fik dengang Mona Frankby til at overveje, hvorvidt hun fortsat skulle drive baren videre.

- Det er en sindssyg svær beslutning, som har fyldt meget ved mig det sidste lange stykke tid. Dog er jeg sikker på, det er den rigtige beslutning, skrev Mona Frankby i opslaget på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Husk dig selv som pårørende

Elbobladet

Suzuki hælder mere udstyr i Swift

Elbobladet

i30 til under 200.000 kroner

Elbobladet

Ivan og den etbenede hane

Annonce