Annonce
Elbobladet

Corona skubber koncerter: Jacob Dinesen og Mads Langer udskydes

Mads Langer skulle have spillet i Tøjhusets baggård til juni. Foto: PR
Tøjhuset i Fredericia havde glædet sig til at præsentere de to danske stjerner i baggården til juni. Men nej.
Annonce

Fredericia: Hverken Mads Langer eller Jacob Dinesen kommer til at spille i Tøjhusets baggård til juni som planlagt.

Coronakrisen tvinger arrangørerne til at flytte koncerterne til senere på året.

Mads Langer skulle have spillet fredag 19. juni, og Jacob Dinesen skulle indtage scenen dagen efter. Koncerterne var Tøjhusets første store satsninger i baggården, siden sidste års debut, hvor Folkeklubben begejstrede i støvregnen.

Spillestedleder Sune Rasmussen ærgrer sig over udskydelserne. Men selvom der stadig er næsten tre måneder til de oprindeligt planlagte datoer, var der var ingen vej udenom, forklarer han.

- Den her slags er et kæmpe puslespil. De optrædende ansætter musikere, scenefolk, teknikere og mange andre. Når så nogle koncerter flyttes, skubber det til utrolig mange ting, som alle skal gå op, siger han.

Samtidig er billetsalget til kultur gået stort set i stå under coronakrisen. Så hvis koncerterdatoerne blev fastholdt, ville meget afhænge af et sidste-øjeblik-salg, hvilket heller ikke er optimalt.

Jacob Dinesen skulle have spillet i Tøjhusets baggård til juni. Nu er både hans og Mads Langers koncerter udskudt til senere på året. Arkivfoto: Mads Hansen
Annonce

August og november

Den nye dato for Jacob Dinesens koncert er fastsat til lørdag 22. august. Hans koncert afvikles som i Tøjhusets baggård.

Mads Langers koncert kan først afvikles torsdag 12. november. Til den tid er det for koldt med udendørs koncert i baggården. Derfor afvikles den i Eksercerhuset, som dog kun kan rumme knap halvt så mange mennesker som Tøjhusgården.

Der er allerede solgt flere hundrede billetter til de to koncerter, og Sune Rasmussen håber, at køberne vil beholde deres billetter og bruge dem på de nye datoer.

- De første aflysninger som følge af corona-krisen udløste mange tilbagebetalinger. Det gør ondt på vores og musikernes økonomi. Vi spillesteder opfordrer folk til at beholde billetter og bruge dem på de nye datoer - både for at støtte musikerne, støtte spillestedet og for at få koncertoplevelsen, siger han.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Corona får flere til at søge musikken: Hvis man alligevel skal sidde derhjemme, kan man lige så godt lære at spille et instrument

Annonce
Annonce
Elbobladet

En strøm af elbiler fra Korea

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Et øjeblik: Det er noget rod

Annonce