Annonce
Elbobladet

Danstyles i ny melding: - Vi fortsætter og udvider

Efter to ugers usikkerhed om fremtiden, meddeler ejeren af Danstyles, Rafed Salah, at kjoleforretningen fortsætter. Desuden udvider han med blandt andet fodpleje og frisørsalon. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Danstyles, der ligger i Jyllandsgade, fortsætter med at drive kjoleforretning. Ifølge ejeren udvider butikken desuden med blandt andet frisørsalon og fodpleje i samme ejendom.
Annonce

Fredericia: For to uger siden skabte et opslag på Facebook, der siden blev slettet, tvivl om, hvorvidt kjoleforretningen Danstyles ville lukke.

Men nu slår ejeren af kjoleforretningen i Jyllandsgade, Rafed Salah, én gang for alle fast, at Danstyles fortsætter.

- Der har været et opslag på Facebook, om at vi lukker ned, men nej, det gør vi ikke - tværtimod, siger Rafed Salah i en video på Danstyles Facebook-side.

- Danstyles udvider og bliver større. Vi er i gang med at lave frisørsalon og fodpleje i samme lokale, og herinde ved siden af har vi fået fotografering, så står du og mangler en fotograf til dit bryllup, din konfirmation, fødselsdag eller hvad end det skulle være, er du velkommen til at kontakte os, siger Rafed Salah.

Annonce

Åbnede sidste år

16. oktober var meldingen fra forretningen, at man ville holde ophørsudsalg fra dagen efter og frem til jul.

- Kære Danstyles fantastiske kunder. Det var en fornøjelse at møde jer hver dag. Nu siger jeg med ondt i sjælen farvel. Nu har vi ophørsudsalg fra torsdag 17. oktober til julen, skrev butikken.

Dagen efter blev opslaget slettet.

Siden fortalte Rafed Salahs mor, Raida Al-Gorbawi, der har været med til at drive Danstyles, til Fredericia Dagblad, at hun stopper i butikken til jul. Hun sagde også, at butikkens fremtid ville blive afgjort af hendes søn

Rafed Salah åbnede Danstyles 1. september sidste år.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Elbobladet

Lav hyldesaft uden risiko for sygdom

Elbobladet

Ny genbrugsbutik på vej i Fredericia

Annonce