Annonce
Elbobladet

Det lokale handelsliv har udviklet sig til det bedre, mener jurymedlem til Byens Bedste

Siden Søren Andersen flyttede til Fredericia i 2008, har han oplevet, at byen og handelslivet har udviklet sig i en positiv retning. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Det går den rette vej for handelslivet i Fredericia, mener bankmanden Søren Andersen. Som jurymedlem til Byens Bedste Fredericia glæder han sig til at finde de nominerede inden for de ni kategorier.

Fredericia: Uanset hvilke købsvaner man har, er der noget for enhver i Fredericia. Det mener Søren Andersen, der til dagligt er erhvervsdirektør for Spar Nord. Selv lægger han sine indkøb lokalt i byen.

- Det har været interessant at se den udvikling, Fredericia har været i, siden jeg kom hertil i 2008. Byen har udviklet sig til det langt bedre, mener Søren Andersen.

Han oplever, at der lokalt er sket en ændring, når snakken falder på fæstningsbyen og det lokale handelsliv.

Annonce

- Da jeg flyttede hertil, var folk gode til at tale byen ned. Nu oplever jeg det omvendte. Fredericia byder på noget for alle aldre, så jeg synes godt, man i handelslivet kan skyde brystkassen frem. I bymidten er der næsten ingen ledige lejemål i dag, påpeger Søren Andersen og uddyber:

Fredericia byder på noget for alle aldre, så jeg synes godt, man i handelslivet kan skyde brystkassen frem.

Søren Andersen, jurymedlem til Byens Bedste Fredericia 2021

- Jeg kan se, at det er en konkurrencefordel, at vi har den opbygning af handelslivet, som vi har i Fredericia og ikke som i Kolding, hvor storcentret malker bymidten. Da jeg kom til byen, misundte man Kolding for at have storcentret - det synes jeg på ingen måde, man gør i dag.

Idræts- og erhvervsmenneske

Foruden jobbet i Spar Nord har Søren Andersen også flere kasketter på som bestyrelsesformand for Fredericia Eliteidræt og Fredericia Idrætsfond samt en del af FC Fredericias advisory board.

Gennem 25 år har han været rotarianer - herunder de seneste mange år i den ene af de to lokale rotaryklubber. Så det frivillige arbejde ligger ikke fjernt for Søren Andersen, der har takket ja til at være en del af juryen i Byens Bedste Fredericia 2021.

- Jeg glæder mig meget til at læse indstillingerne og bidrage med det, jeg kan. Jeg synes i hvert fald, at jeg har et bredt kendskab til det lokale handelsliv inden for mange af kategorierne, siger Søren Andersen.

Søren Andersen

55 år.

Bor i Fredericia med Jette og to hjemmeboende børn.

Erhvervsdirektør i SparNord Lillebælt, Kolding og området ned til grænsen. Derudover formand for Fredericia Eliteidræt og Fredericia Idrætsfond samt medlem af FC Fredericias advisory board.

Tidligere håndboldspiller på eliteniveau, hvor han spillede højre back, frem til han stoppede som 42-årig. I dag fokuserer han mere på golf, hvor han har handicap 9,7.

Desuden ivrig motorcyklist.

Annonce
Elbobladet

- Noget af det, jeg sætter allermest pris på, er de butikker og caféer, som stikker ud fra det almindelige, mener jurymedlem, som gerne ser mere af dette i Fredericia

Annonce
Elbobladet

Særlig grund til travlhed i borgerservice: Derfor skal du bestille tid inden turen til rådhuset

Annonce
Elbobladet

Brug februar til at tjekke huset for vinterskader

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Uenige om daglig drift: Golfklub må finde ny forpagter til restaurant før tid

Elbobladet

Årets spejderleder 2021

Elbobladet

Præstens klumme: Har du fået huskekage for nylig?

Elbobladet

Efter mere end 60 år er Jørgen Olesen fraflyttet sin gård: Nu får ridecenter nye ejere

Elbobladet

Se video: Sådan reagerede nogle af butiksindehaverne, da de blev overrasket med nominering til Byens Bedste Fredericia

Elbobladet

Dilettant i Erritsø udsættes

Elbobladet

Biblioteket efterlyser fantastiske forsider

Elbobladet

Fredericialandkortet: Ibi Støving er vild med Fredericia

Elbobladet

Så er spændingen udløst: Her er de nominerede til Byens Bedste Fredericia 2021

Elbobladet

Corona-presset brugsuddeler søgte medarbejdere på Facebook og fik overvældende respons: - Jeg er virkelig taknemlig

Elbobladet

Glade smil: Klinik i Fredericia kåret som allerbedst til at have elever

Elbobladet

Cykel Kai bliver opkøbt af ny cykelbutik, hvor han bliver ansat: - Nu har jeg arbejdet 80 timer om ugen i 41 år, så det er vist på tide, at jeg trapper lidt ned

Annonce