Annonce
Elbobladet

Dizzy Mizz Lizzy kommer til Fredericia

Dizzy Mizz Lizzy med Tim Christensen (i midten) som frontfigur kommer til Fredericia 10. april 2020. PR-foto
Det legendariske danske rockband kommer til T.Hansen Arena i påsken 2020. EventC samarbejder med Rock Under Broen om koncerten.
Annonce

Fredericia: Rockbandet Dizzy Mizz Lizzy indtager T.hansen arena fredag 10. april 2020.

Det fortæller EventC i en pressemeddelselse om "det legendariske rockband" med Tim Christensen som den store stjerne. Koncerten foregår i påsken, og den bliver en del af bandets forårsturné, hvor bandet i alt spiller seks steder i Danmark.

- T.hansen arena i Fredericia har plads til 2400 rockfans med mulighed for både stå- og siddepladser. Og som altid inviteres erhvervslivet til EventC´s gode VIP-arrangement i ADP-loungen, ligesom frivillige fra forskellige foreninger varetager baropgaver, står der i pressemeddelelsen.

Rock Under Broen og EventC er gået sammen om den store koncert, og de to parter har tidligere har annonceret samarbejde omkring koncerten med Malurt i samme arena 9. oktober 2020.

- Vi har tidligere samarbejdet med Rock Under Broen, når vi har stået for VIP-arrangementet til Rock Under Broen. Og da vi ønsker at styrke vores samarbejde yderligere og få endnu flere store navne til Lillebæltsregionen ligger dette lige til højrebenet, siger Ulrich Nicolaisen, direktør i EventC, i pressemeddelelsen.

- Jeg har en rigtig god mavefornemmelse omkring vores styrkede samarbejde med EventC. Vores historik er rigtig god sammen og vi tror mere på at løfte i flok, udtaler Bent Frandsen, formand for Rock Under Broen som lørdag d. 13. juni igen byder velkommen til rockfest under broen, hvor 7000 billetter allerede er solgt, lyder det fra Bent Frandsen fra Rock Under Broen.

Billeter kan allerede nu købes på Billet.dk og Ticketmaster.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce