Annonce
Elbobladet

Et øjeblik: Den meget nære nabo

Så tæt, at de næsten er bygget sammen. Men også kun næsten. Måske er det lettere at se på netavisens video. Foto: Peter Friis Autzen
I Fredericia kan man have sin nabo meeeget tæt på.
Annonce

Fredericia: Man kan have været det samme sted tusind gange og så alligevel pludselig få øje på en detalje, man ikke har bemærket før.

Nedenfor ElboBladets og Fredericia Dagblads redaktionslokaler overfor biblioteket ligger en lille parkeringsgård. Når man står det helt rigtige sted, og dagslyset falder på den helt rigtige måde, kan man lige præcis ane en smal stribe lys mellem to bygninger, der har facade ud mod Gothersgade.

Da Fredericia blev anlagt, var det i begyndelsen svært at få byen bebygget og beboet. Men sidenhen blev der rift om pladsen. Og så blev der bygget tæt.

Bygningerne her står så tæt, at de ser ud til at være bygget sammen. Men der er luft imellem dem. Men kun så lidt, at der knap er plads til en tanke.

Det kan måske være svært at se på et foto. Derfor kan du på netavisen se det tydeligere i en lille video. Det er på elbobladet.dk , hvor du også kan læse artikler, finde gamle artikler frem og bladre i e-avisen, som er en kopi af papiravisen - bare på skærmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

DS udfordrer tyskerne

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny butik på vej på Vejlevej: - Vi er vilde med varer, der bare er bedre

Elbobladet

De kridtede sko er klar i startblokken: Sådan forbereder de lokale butikker sig til at genåbne

Elbobladet

Fem planter der giver pangfarver i haven

Elbobladet

Sympatisk Hyundai i20

Elbobladet

Se fotos: Solopgang ved Lillebælt

Elbobladet

Renault vækker kultbil til live

Elbobladet

Tantes Have afventer spændt genåbning: - Så snart vi ved noget, kan vi sige 'go' til en masse

Annonce