Annonce
Elbobladet

Første dag er 19. april: Disse seks dage kan du blive vaccineret i Messe C

19. april bliver første vaccinationsdag i Messe C. Billedet er taget i Vejle. Arkivfoto: Mette Mørk
Fredericia Kommune stiller faciliteter i Messe C til rådighed i første omgang på seks datoer. – Vi er klar til flere dage, når regionen er klar, siger borgmester Steen Wrist.

Fredericia: Region Syddanmark har givet Fredericia seks datoer, hvor der bliver mulighed for vaccinationer i Messe C.

Som tidligere nævnt bliver 19. april den første dag, hvor fredericianere kan få vacciner i Messe C. Desuden er datoerne 29. april, 10. maj, 14. maj, 20. maj og 4. juni sat i kalenderen.

- Det er med forbehold for ændringer, siger borgmester Steen Wrist (S), som sammen med økonomiudvalget fik datoerne forelagt ved et møde torsdag.

Annonce

Regionen kommer med vacciner

Bookingen sker via det almindelige system i vaccinationskalenderen, hvor borgere får mulighed for vaccination mod covid-19, når en besked lander i e-boks. Og på de seks datoer kan der altså bookes tider til vaccination lokalt.

Politikerne i økonomiudvalget har også godkendt, at Fredericia Kommune står for udgifter til praktiske og logistiske opgaver på vaccinationsdagene. Kommunens udgift bliver cirka 47.000 kroner plus moms for de første seks dage.

- Regionen kommer med vaccinerne og de medarbejdere, der skal give vaccinerne, fortæller Steen Wrist.

Annonce

Behøver ikke spørge igen

Der kan komme nye vaccinedage i Fredericia, når regionen modtager flere vacciner. Her kan forvaltningen fremover sige ja til regionen med det samme. Det fik forvaltningen bemyndigelse til af økonomiudvalget, oplyser borgmesteren.


Regionen kommer med vaccinerne og de medarbejdere, der skal give vaccinerne.

Steen Wrist (S), borgmester


- Vi har sagt ja til de seks dage, og forvaltningen behøver ikke spørge os igen næste gang, regionen spørger. Vi er klar, når regionen har vacciner. Det er vigtigt for os, at der kommer noget hastighed på vaccineudrulningen, og vi er glade for, at der er mulighed for at blive vaccineret i Fredericia, siger borgmesteren.

De 47.000 kroner dækker forskellige udgifter, når vaccinationerne foregår i Fredericia. Ud over lokalerne i Messe C skal der stilles køleskabe til rådighed. Der er brug for lamper og personale til at afvikle dagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Færdig med at 'kigge på vinduer': Bent har fået ny livsglæde efter at gøre op med gangproblemer

Elbobladet

John kan fejre 40 år som mælkemand

Elbobladet

Happy jazz i Tøjhuset

Elbobladet

Vendersgade-butikker er frustrerede over sivegade-debat: - Hvorfor er der slet ingen, der spørger os?

Elbobladet

Ugens hund: Jeg indhentede mors kano

Annonce