Annonce
Elbobladet

Facelifted Crossland uden X

Opel Crossland har dansk premiere i februar næste år. Foto: Axel Wiedermann
Opel giver Crossland X et løft af de helt store - og dropper X i navnet.

Familiebil: Opel Crossland X får et facelift, og når modellen kommer til Danmark i februar 2021, hedder den kun Crossland.

Det er et af de helt store løft, som nu rammer den lille familiebil. Bilen skifter udseende - den får nu det, Opel kalder "deres nye ansigt" Vizor. Det betyder, at fronten er helt ny, kofangeren bag er ny, baglygterne er blevet mørkere og bagsmækken er sort i toppen. Taget er også sort.

I den nye version kan bagsæderne skydes 15 centimeter frem og tilbage, og det gør det muligt at øge bagagepladsen fra 410 til 520 liter. Lægges sæderne ned, er bagagepladsen 1255 liter.

Indstigningsmodellen har en 1.2 83 hk motor med fem gear, men der kan også vælges 1.2 med seks gear og 110 og 130 hk. På dieselsiden finder vi 1.5 110 hk med seks trins manuelt gear og 1.5 120 hk med AT6 gearkasse.

Ifølge Opel har Crossland fået en overhaling, når vi snakker køreegenskaber, der nu giver en fin balance mellem komfort og sport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Jeg indhentede mors kano

Elbobladet

Mystisk musikvideo fra Fredericia

Elbobladet

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Elbobladet

Arkana kommer til sommer

Annonce