Annonce
Elbobladet

Farvel til Dokker og goddag til Express

Der er en enkelt skydedør i den nye Renault Express. Foto: Renault
Danmarks billigste varebil forsvinder og erstattes af en noget federe Renault.

Varebiler: Dacia Dokker er sendt til de evige varebilsmarker i Rumænien og erstattes af Renault Express, der allerede kan bestilles nu, men som egentlig først har premiere i maj.

Dacia Dokker har på grund af en lav pris været en stor salgssucces i Danmark og i udlandet, og pressechef hos Renault, Søren Hyltoft, lover, at Renault Express kan alt det, som Dacia Dokker kunne - bare på en sikrere og mere raffineret måde.

Interiøret i den nye Renault Express. Foto: Renault

Det er tydeligt at Renault har gjort en indsats for at holde priserne så tæt på Dokker som muligt - blandt andet ved at introducere en version med bare 75 hk. Men det bliver alligevel lidt dyrere at køre Renault Express.

Annonce

Fra 111.263 kroner

Indgangsmodellen med 75 hk diesel koster 111.263 kroner. Vil man opgrader til 95 hk diesel - og det vil de fleste nok - er begynder prisen ved 117.263 kroner. Begge priser er eksklusiv moms.

Hvis vi vender blikket mod Dokker-priserne, så var det sådan, at versionen med 95 hk diesel kostede 106.000 kroner plus moms. Der er altså tale om en prisstigning på 11.000 kroner, men når vi ser på, hvad der er mere i Express, så er de penge givet godt ud.

Renault Express har et helt nyt og mere moderne look, og der er også et helt nyt  instrumentbord. Så vidt vi kan se på billederne, så er der stadig - som ventet - tale om billige materialer i kabinen. Men designet er nydeligt.

Ifølge Søren Hyltoft hører Express til de rummeligste i klassen. Lastlængden er 1,91 meter og bredden er 76 centimeter, når man laster via den ene skydedør. I alt kan versionen med 3,3 kubikmeter laste 600 kilo.

Der er masser af muligheder for at tilkøbe multimedie, men Express kan også fås med digitalt bakspejl, blindvinkelalarm, bakkamera, otte tommer skærm og andet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Færdig med at 'kigge på vinduer': Bent har fået ny livsglæde efter at gøre op med gangproblemer

Elbobladet

John kan fejre 40 år som mælkemand

Elbobladet

Happy jazz i Tøjhuset

Elbobladet

Vendersgade-butikker er frustrerede over sivegade-debat: - Hvorfor er der slet ingen, der spørger os?

Elbobladet

Ugens hund: Jeg indhentede mors kano

Annonce