Annonce
Elbobladet

Fredagsjam i Tøjhuset med Dennis Flacheberg

Dennis Flacheberg står for fredagsjam i Tøjhuset fredag 17. januar. Han er guitarist/sanger med guitarfingrene involveret i den danske musikbranche, hvor han har spillet med mange kendte navne. PR-foto
Annonce

Fredericia: - Kom til fredagsjam i Tøjhuset fredag 17. januar og nyd en fyraftensøl med dejlig live musik i caféen i selskab med Dennis Flacheberg.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Tøjhuset.

Dennis Flacheberg er guitarist/sanger med guitarfingrene involveret i den danske musikbranche. Han har indspillet og turneret med at hav af kunstnere. Heraf kan nævnes L.I.G.A, Johnny Logan, Hjalmer, Jakob Sveistrup, Wafande, Sanne Salomonsen og Back to Back. Flacheberg har været en fast del af Københavns jamscene i mange år, så han glæder sig til tage udfordringen op i Tøjhuset. På dagen vil han spille et startset med intime udgaver af hans absolutte yndlingsnumre, lidt egne kompositioner og noget som man kan synge med på. I foråret 2020 kan han blandt andet opleves med Nikolaj og Piloterne, Sveistrup, Back to Back og Esben Kronborg. Dennis Flacheberg åbner fredagsjam med en koncert og herefter er scenen åben for alle med noget på hjerte. På scenen forefindes flygel, trommesæt, guitar- og basforstærker samt mikrofoner.

Fredagsjam starter klokken 15, og der er fri entre.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Et øjeblik: Holder stenen øje?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Octavia plug-in til 299.995 kroner

Elbobladet

Et øjeblik: Spring ud og fald ned

Elbobladet

Foredrag: 100 er det nye sort

Elbobladet

God plads i smart indpakning

Annonce