Annonce
Elbobladet

Fredericia-dreng udsender debutplade

Mansfield består af fire musikere fra forskellige egne af Danmark. Blandt andre den fredericianske trommeslager Filip Gulløv. PR-foto:
Med sit band Mansfield har Filip Gulløv udgivet pladen "Star-Crossed Lovers" med kærlige hilsener til britisk musik, Shakespeare og Fredericia.

Fredericia: Selvom der er gået en hel del år, føles det ikke langt væk eller længe siden, at Filip Gulløv sad ved sine trommer i Fredericia og drømte om en pladekontrakt. Nu har han den, og sammen med bandet Mansfield har han udsendt debutalbummet "Star-Crossed Lovers", som kan købes i pladebutikker og streames på nettet.

- Vi er sågar blevet spillet i radioen, siger Fillip Gulløv, der er født og opvokset i Fredericia.

I dag bor han i København med sin hustru og to børn, men kærligheden til fæstningsbyen og hans familie her er intakt, og han håber snart at kunne spille Mansfields musik live i Fredericia.

- Det ville være skønt at komme hjem med musikken, siger han og husker tilbage på fortidens optrædener på det Bruunske Pakhus.

Foreløbig har singlen "A place in the sun" fået mest opmærksomhed, men der er mere på vej.

Det er stort at have udgivet pladen. Nu vil vi gerne ud at spille nogle koncerter.

Filip Gulløv

Trommestikkerne bed sig fast

Filip er trommeslager og synger også backingvokal i Mansfield. Det gjorde han også i sit gamle Fredericia-band, Inside Trading.

- Dengang, i gymnasietiden, drømte vi om pladekontrakter og om at komme ud i verden. Det var måske en lidt naiv drøm, men nu er vi der - i hvert fald med hensyn til pladen, siger han med henvisning til, at Mansfield er på pladekontrakt med DME.

For Filip begyndte eventyret tidligt.

- Jeg er vokset op i et hjem med musik og instrumenter. Det var en helt naturlig ting at synge og spille hjemme hos os. Men det helt store skete, da jeg var syv år og var på musiklejr. Min mor håbede, at jeg ville få smag for at spille violin, siger han med et smil.

Det blev ikke violinen, der bed sig fast i lille Filip.

- En trommeslager lod mig prøve hans trommesæt. Der var ingen andre til stede. Ret hurtigt fik jeg knækket koden og fandt ud af at spille nogle enkle rytmer. Pludselig kunne mine arme og ben fungere rigtigt. Fornøjelsen og følelsen ramte mig. Hårdt! Sådan kan jeg stadig få det: Når jeg "vinder over trommesættet" får jeg den samme følelse. Det er en følelse, man ikke kan dele med nogen - jo med bandet, men de har jo hver deres instrument at fordybe sig i. Jeg kan blive helt høj, når det hele kører, siger Filip Gulløv.

Annonce

Ud at spille, nu

Nu er pladen udkommet. Den er blevet godt modtaget. Så nu er drømmen at komme ud på landets scener.

- Coronaen har aflyst nogle af vores koncertplaner. Og vores håb om at komme på nogle af landets festivaler i år bliver jo nok heller ikke til noget. Men dét er ellers drømmen: Spillesteder og festivaler rundt om i landet. Det skal nok komme, siger Filip.

Blandt håbene er at komme til Fredericia med musikken, der er 60'er-inspireret, men også med snert af den britiske scene i 80'erne og 90'erne. Der er fokus på melodier og syngbare omkvæd.

"Star-Crossed Lovers" byder på 11 numre, men Mansfield har langt mere på repertoiret live, fortæller Fillip Gulløv.

Filip Gulløv håber at præsentere Mansfields musik live for Fredericia. Indtil videre er Landsoldaten blevet præsenteret for pladen. Foto: Carsten Linde
Mansfields debut-album "Star-crossed Lovers" kan købes i pladebutikker og på nettet samt streames. PR-foto
Mansfield. PR-foto
Annonce
Elbobladet

Landsdækkende kæde kommer til Fredericia: - Det er et godt område for os

Annonce
Elbobladet

Fredericia bliver et nyt, grønt åndehul rigere - og du er inviteret

Annonce
Elbobladet

William Morris i ord og billeder

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Brandmand landede jobbet, han havde drømt om i 16 år: - Jeg bliver helt tændt af holdånden

Elbobladet

Fredericias nye store gospelkor giver sommerkoncert

Elbobladet

Rigtig cirkus i Fredericia for første gang i tre år

Elbobladet

Sølvmedalje til Klara og Marco

Elbobladet

Præstens klumme: Guds rige er som et sennepsfrø

Elbobladet

Peter Schmeichel og medlemmer fra Magtens Korridorer skaber nyt Rock’n’Talk show

Elbobladet

Pinse for hele familien med hoppeborg og kagemand

Elbobladet

Kunstnerisk landmærke indviet ved Frederiks Kanal

Annonce