Annonce
Elbobladet

Frivillige arbejder på at lave ny beboerforening - Interessen er dog ikke så stor som håbet

Det var Skovhave-projektet, som fik fire initiativtagere til at gå i gang med at danne en beboerforening, der kan varetage borgernes interesser i Erritsø og Snoghøj. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Planen er at holde et informationsmøde i marts eller april.
Annonce

Erritsø: Fire initiativtagere står bag planerne om at oprette en ny beboerforening i Erritsø og Snoghøj, så beboerne står stærkt, når der fremover lanceres nye planer for området.

Interessen for at være med kunne dog godt have været større. De fire initiativtagere Carsten og Pia Gerdes Sørensen og naboparret Kirsten og Steen Ravn søsatte idéen efter sagen om Skovhave-projektet, hvor formand for by- og planudvalget i Fredericia Kommune, Steen Wrist Ørts (S) opfordrede borgerne til at lave en beboerforening.

Indtil nu har initiativtagerne fået 20-25 tilkendegivelser fra interesserede.

- Vi havde håbet på, vi havde hørt fra lidt flere. Vi savner respons fra de grundejerforeninger, vi har sendt ud til, fortæller Carsten Gerdes Sørensen.

Annonce

Kontakt med grundejerforeninger

Han fortæller, at det har vist sig, at det har været vanskeligt at skaffe opdaterede oplysninger på, hvem der er formænd i de forskellige grundejerforeninger. Derfor har det været vanskeligt at komme i kontakt med dem. Det arbejder de fire initiativtagere nu på.

Samtidig bliver der snart sendt en status ud til dem, der har responderet, så de ved, hvor langt processen er.

- Vi har fundet et sted, vi kan holde det første informationsmøde om beboerforeningen. Vi har ikke sat en dato på endnu, fordi vi håber at få lidt flere med. Det bliver dog ultimo marts eller primo april, fortæller Carsten Gerdes Sørensen.

Han peger på, at selvom de er fire initiativtagere, har de brug for hjælp til at danne en beboerforening - gerne nogen, som kender til at danne eller drive lignende foreninger. Men alle er velkomne. Hvis man har lyst til at være med i den nye beboerforening, kan man få flere oplysninger på mail hos Carsten Gerdes Sørensen: 1cbs@profibermail.dk

Annonce
Annonce
Elbobladet

Fredagsjam på Tøjhuset genopstår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Debbie elsker eventyr

Annonce