Annonce
Elbobladet

Golf Variant til hatch-pris

VW Golf Variant koster det samme som hatchback. Foto: Volkswagen AG
Den nye og meget rummelige stationcar koster det samme som hatchback.
Annonce

Variant: VW lægger stærkt ud i det nye år med premieren på VW Golf Variant, og den rigtigt gode nyhed for dem, der har brug for masser af plads er, at Variant koster det samme som hatchback. Det er både usædvanligt og overraskende, at der ikke lige lægges mindst 15.000 kroner på prisen.

Der er tale om en stationcar, som helt skiller sig ud fra hatchback. Blandt andet fordi akselafstanden er øget med hele 67 millimeter, og det betyder ifølge VW ikke kun, at der er plads til et stort bagagerum. Ved bagsædet får passagererne også ekstra plads - VW hævder endda, at man i en Golf Variant har lige så god benplads som i biler segmentet over Golf. Det vil altså sige Passat. Kan det virkelig passe - det vender vi tilbage til ved testen af Golf Variant.

Bagagekapaciteten er helt på til 1642 liter, og som ekstraudstyr kan Easy Open købes - så åbner man bagklappen ved at sætte foden ind under kofangeren.

Golf Variant tilbydes med seks motorer til priser fra 249.996 kr. Indgangsmodellen er 110 hk 1,0 TSI-motor og 6-trins manuel gearkasse. Den er opgivet til 18,2 km/l og har en CO2-udlening på 126 g/km.

VW ønsker dog at fremhæve den raffinerede 130 hk 1,5 eTSI-motor med 48V-Mild-hybrid-system og 7-trins DSG-gear, der i Life-versionen koster fra 309.996 kr.

Variant har øget akselafstand - det giver god plads. Foto: Volkswagen AG.
Det bliver ikke meget bedre. Foto: Volkswagen AG
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Skarp pris på Sorento plug-in

Elbobladet

Præstens klumme: Kan den byttes?

Elbobladet

Ugens hund: Rosa jager æbler

Elbobladet

Naturen lige nu: Uglekasser skal op

Annonce