Annonce
Elbobladet

Henrik Eriksen stopper som købmand hos Meny

Da Meny i februar slog dørene op i Fredericia, tog købmand Henrik Eriksen imod kunderne. Nu er han fratrådt stillingen, oplyser han Arkivfoto: Søren Gylling
Efter kun seks måneder i spidsen for Fredericias nye supermarked er Henrik Eriksen fratrådt.
Annonce

Fredericia: Midt i februar bød han velkommen indenfor hos Meny i Fredericia. Først ved taffel og senere ved den egentlige åbning. Nu, seks måneder senere, vinker han selv farvel til butikken, der ligger tæt ved krydset Indre Ringvej/Vesterbrogade.

- Min afsked er helt udramatisk og efter gensidig aftale. Gensidigt har det ikke levet op til forventningerne, fortæller Henrik Eriksen, der ikke vil gå nærmere ind i baggrunden for sin afsked.

Aktuelt har han ingen planer for fremtiden.

- Nu er det ud med fiskesnøren, og så må vi se, siger Henrik Eriksen, der tiltrådte allerede i november, og stod i spidsen for butikkens etablering.

Henrik Eriksen har tidligere været byrådskandidat for først Venstre og Siden Liberal Alliance. Han medddelte i 2018, at han trak sig fra politik. Arkivfoto: Peter Friis Autzen
Annonce

Synlig rolle

Inden tiden som købmand hos den Dagrofa-ejede Meny i Fredericia har Henrik Eriksen blandt andet arbejdet som salgschef og som indehaver af Eriksens Vinhandel. Han har også været kandidat for Venstre og for Liberal Alliance, men meddelte i maj sidste år, at han ikke ville genopstille. I stedet ville han trække sig helt ud af politik - træt af blandt andet den synlighed, der fulgte med ønsket om at debattere og præge byen.

Kort efter Menys åbning tvang en røverisag købmanden til at træde ind i den offentlige debat igen. Det skete, da to mænd, der var anholdt for et væbnet røveri mod Meny, blev løsladt efter afhøring, selvom de stadigt var sigtet. Det fik Henrik Eriksen til at udtrykke undren og bekymring for medarbejdernes frygt for at møde røverne igen.

Da Meny for nylig trådte ind i debatten om det forestående store, spærrende vejarbejde i krydset Indre Ringvej/Vesterbrogade, var butikken ikke repræsenteret ved Henrik Eriksen. Det havde dog intet med hans farvel til butikken at gøre, men skyldtes alene, at han holdt ferie, oplyser han.

Det har ikke været muligt på nuværende at få en kommentar fra Dagrofa.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

To kæledyrsbutikker bliver til én: Maxi Zoo overtager Petworlds placering

Elbobladet

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Elbobladet

100.000 kroner til ny kampagne: Tag trygt til Fredericia med dankortet

Elbobladet

Kribler i butikkerne, men forvent ikke køtilbud: Handelen i Fredericia forsøger kontrolleret genåbning mandag

Elbobladet

Butiksformand: Corona var den øjenåbner der skulle til - nu er det de fysiske butikkers tur

Elbobladet

DS udfordrer tyskerne

Annonce