Annonce
Elbobladet

Inderlighed, nærvær og hårdt arbejde har ført Mathilde Falch fremad og opad

Mathilde Falch har netop udsendt sit sjette album, "Solen brænder". Hun optræder ved Sommerrock i Fredericia. PR-foto
Ikke et ord om hendes far, for Mathilde Falch er sin egen med hud, hår, hjerte og stemme. Flere og flere får øre for den originale kunstner.

Fredericia: Mathilde Falch har været i Fredericia med sin musik utallige gange før. Nu vender hun tilbage som en del af Sommerrock-programmet fredag 4. juni, hvor hun giver to koncerter i parkeringsplads-blindtarmen mellem rådhuset og Bergstedts Bageri - altså på nordsiden af rådhuset, ud mod Jyllandsgade.

Mathilde kommer med et helt frisk album i bagagen. I maj udsendte hun "Solen Brænder", der har høstet anmelderroser og også får flere i hendes støt voksende publikum til at melde sig klar til at gøre netop hende til den koncertoplevelse, der skal bringe en ende på lang coronastilhed.

"Solen brænder" er hendes sjette album og er landet fire år efter det forrige og dermed også på baggrund af en længere udgivelsespause, end hun er vant til.

Annonce

Sidst Mathilde Falch optrådte i Fredericia, var i Tøjhusets baggård i juli sidste år. Her var hun en del af Signe Svendsens gruppe af kollegavenner, der var på scenen i forbindelse med Svendsens koncert. Til stor begejstring for publikum, der sad pænt på deres bænke.

Der er plads til 125 publikummer i gården. Ligesom Sommerrocks to andre koncertpladser er gården aflukket for at leve op til regler om afstand og mulighed for smitteopsporing. Billetter kan bookes på billet.dk - søg på Sommerrock. Det koster hundrede kroner, men man få pengene retur i form af et Shopping-gavekort.

To koncerter på samme dag

Mathilde Falch går på scenen to gange under Sommerrock.

Første gang er klokken 19, og klokken 21 vender hun tilbage.

Også på de to andre Sommerrock-scener, bag Det Bruunske Pakhus og i skolegården på Sct Knuds Skole (med indgang fra Gothersgade) arrangeres koncerterne på denne måde for at give adgang til så mange som muligt uden at komme i konflikt med corona-reglerne. Der skal vises coronapas ved indgangen.

I sommeren 2020 var Mathilde Falch med i Signe Svendsens jeg-har-taget-et-par-venner-med-koncert i Tøjhusets baggård. Her ses hun til venstre for Signe Svendsen og Ginne Marker til højre. Foto: Jan Adsbøll Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Bobby elsker bare sutter

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Elbobladet

Opvaavni tilbage i Fredericia

Annonce