Annonce
Elbobladet

Jaguar og Land Rover arbejder med brintteknologi

Der er fremstillet halvanden million motorer på fabrikken i Wolverhampton. Foto: Jeguar Land Rover
Der er fremstillet halvanden million benzin- og dieselmotorer på fabrikken i Wolverhampton. Nu satses der også på nye teknologier.
Annonce

Motorer: Der er sket meget, siden den indiske erhvervsgigant Tata Motors i 2008 købte Jaguar og Land Rover for 11 milliarder kroner af Ford, som havde ejet mærkerne siden 1989 - og som aldrig var i stand til at få en god forretning ud af dem. Til trods for, at der var tale om to mærker med en hæderkronet fortid.


I det hele taget spiller elektrificering en afgørende rolle i Wolverhampton med blandt andet en afdeling, der udelukkende arbejder på at samle batteripakker til fremtidens Jaguar og Land Rover.

Press & pr manager Søren Hyltoft, Jaguar Land Rover Scandinavia.


I dag har både Jaguar og Land Rover selvstændige mærker - med egne motorer. Tidligere lå der Ford-motorer i mærkerne, men siden overtagelsen er der fremstillet halvanden million benzin- og dieselmotorer på fabrikken i Wolverhampton.

Press og pr-manager Søren Hyltoft siger, at elektrificering naturligvis spiller en stor rolle. Foto: Jens Eilertsen

Der blev lagt ud med fokus på fire cylindrede benzin- og dieselmotorer, men siden er der lanceret både benzin og diesel med seks cylindre. Det er også i Wolverhampton, der arbejdes med brintmotorer og plug-in hybridteknologi.

- I det hele taget spiller elektrificering en afgørende rolle i Wolverhampton med blandt andet en afdeling, der udelukkende arbejder på at samle batteripakker til fremtidens Jaguar og Land Rover, siger press & pr manager Søren Hyltoft, Jaguar Land Rover Scandinavia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Fællessang med afstand

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Tur til Jelling og Albert i Vejle

Elbobladet

Jung kommer til byen

Elbobladet

Bysbarn viser fotokunst i Trinitatis

Elbobladet

Et liv i broget sammenhæng

Elbobladet

Dobbelt jubilæum i dagplejen

Elbobladet

25 år med malerbøtter og pensler

Annonce