Annonce
Elbobladet

Julen kom hjem for udsatte i Det Bruunske Pakhus

Frivillige delte sponsoreret julemad og gaver ud til udsatte, da den traditionelle jul for udsatte i Det Bruunske Pakhus i 2020 måtte forvandles til en uddeling i stedet for fællesspisning og hygge. Foto: Louis Lindholm
Sponsorer og frivillige sikrede, at 60 udsatte fik en slags jul - trods forsamlingsbegrænsning og afstandskrav.
Annonce

Fredericia: Traditionen med at holde jul for udsatte fredericianere på Det Bruunske Pakhus løb i år ind i en corona-udfordring. Det sædvanlige fællesarrangement måtte derfor aflyses. Men det betød ikke, at målgruppen var overladt helt til sig selv.

Sponsorer og frivillige sørgede juleaftensdag for takeaway-jul. 60 havde tilmeldt sig og fået besked på at møde ind på bestemte tidspunkter, så arrangementet ikke kom i konflikt med forsamlingsloftet.

De 60 fik udleveret blandt andet frisklavet, varm, traditionel julemad og drikke. Der var også en pose med sponsorerede gaver og gavekort på 250 kroner til byens butikker.

Selvom der ikke var fællesspisning som normalt, var det en god oplevelse af fællesskab, inden modtagerne tog deres poser med hjem til julehygge.

Daglig leder af Frivilligcenter Fredericia, Louis Lindholm, glæder sig over, at dagen kunne gennemføres trods coronaudfordringer. Og han sender venlige hilsener til sponsorerne Loge 117, Cyanit, Dagrofa , Casino Bar, Innerwhell samt flere, der ikke har ønsket at blive offentliggjort.

Det er 17. jul i træk, at der er jul for udsatte. Men første gang, at det afvikles på take away-måden.

Modtagerne mødte ind på forskudte tidspunkter, så arrangementet ikke kom i konflikt med forsamlingsloftet. Foto: Louis Lindholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Skarp pris på Sorento plug-in

Elbobladet

Præstens klumme: Kan den byttes?

Elbobladet

Ugens hund: Rosa jager æbler

Elbobladet

Naturen lige nu: Uglekasser skal op

Annonce