Annonce
Elbobladet

Køreskole er rykket ind i nye lokaler

Kasper Jensen, der blev færdiguddannet i 2018, glædede sig forud for køreskolernes genåbning til, at han igen kunne sætte skolevogn-skiltet ovenpå køreskolens to Volkswagen-biler. Når de ikke er ude at køre, holder de ved Kaspers Køreskole, der er rykket i nye lokaler på Nørrebrogade 7. Foto: Søren Gylling
Til trods for at Kaspers Køreskole har holdt til i Nørrebrogade i knap fire måneder, er det først fra 6. april, at der har været elever. Nu venter der travle måneder for kørelæreren.

Fredericia: 21. december blev der lukket ned. En uges tid senere overtog Kasper Jensen nøglerne til nye lokaler.

Selvom coronanedlukningen, som varede til og med 5. april, har været hård for kørelæreren Kasper Jensen, har han haft meget at se til i den mellemliggende periode, hvor han har arbejdet på istandsættelse af nye lokaler. 6. april kunne han byde de første elever velkomne på den nye adresse, Nørrebrogade 7, hvor Fredericia Dagblad og ElboBladet tidligere har holdt til.

- Vi har ikke haft håndværkere på, for den omkostning har jeg ikke kunnet bære. Det har drejet sig om ren overlevelse. Ligesom alle andre erhvervsdrivende er kassen tømt, forklarede Kasper Jensen, indehaver af Kasper Køreskole, da ElboBladet talte med ham inden køreskolernes genåbning.

Annonce
Der skal være plads til at more sig, når der er pause i teoriundervisningen, ligesom man hverken skal tørste eller gå sukkerkold. Derfor er gratis sodavand, popkorn, snacks, vand, kaffe og te inkluderet i prisen, når man tager kørekort hos Kaspers Køreskole, hvor der også er blevet plads til bordfodbold i det åbne teorilokale. Foto: Søren Gylling

Her viste han rundt i lokalerne, der er blevet genopfrisket med blandt andet maling.

- Der er gode parkeringsforhold, gymnasiet ligger tæt på, og centrum og banegården er i gåafstand, så det er en helt perfekt placering, og størrelsen, der byder på byens formentligt største teorilokale, passer glimrende, sagde Kasper Jensen, der tidligere holdt til i Købmagergade.


Der er gode parkeringsforhold, gymnasiet ligger tæt på, og centrum og banegården er i gåafstand, så det er en helt perfekt placering, og størrelsen, der byder på byens formentligt største teorilokale, passer glimrende.

Kasper Jensen, kørelærer og indehaver af Kaspers Køreskole


- Dagene kommer til at stå på en masse kørsel i dagtimerne og teori om aftenen, så vi får travlt i den kommende tid, pointerede kørelæreren, der inden genåbningen var booket frem til august.

Kasper Jensen, der er indehaver af Kaspers Køreskole, har måttet aflyse sine planer om at udvide med hold til motorcykel, da der hverken er tid eller penge til den investering. Til gengæld får han meget travlt i den kommende tid, hvor knap fire måneders nedlukning har betydet, at mange unge venter på at færdiggøre og begynde køreundervisningen. Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Nyansættelse hos frisør

Elbobladet

John kan fejre 40 år som mælkemand

Annonce