Annonce
Elbobladet

Kabinen giver nye bademuligheder

En investering i en ny brusekabine med moderne features og bekvemmeligheder giver udbytte til stor daglig glæde.
Brusekabiner er en god løsning til både det lille badeværelse eller den store badeoplevelse.
Annonce

En gang var brusekabiner noget, man satte ind i hjørnet af køkkenet i storbyens små lejligheder for at undgå delebadet i kælderen. Efterhånden har byfornyelserne fået bugt med den anvendelse, men det har langt fra gjort brusekabinen til historie.

I dag er en brusekabine både en prisbillig adgang til et bad og muligheden for at få en spaoplevelse.

Fordelen ved brusekabiner er, at de er lukkede systemer. De fleste fås typisk med bundkar, og netop den vandtætte afskærmningsløsning gør dem ideelle til eksempelvis det lille ekstrabadeværelse. De er også et godt valg til dig, der er træt af at blive klistret ind i et bruseforhæng eller af at skulle have et vådt forhæng hængende i det lille badeværelse – her er brusekabiner den ideelle afgrænsning af vandet.

I den anden ende af spekteret er brusekabiner også leveringsdygtig i luksus fra dampbade og spaoplevelser. En moderne brusekabine kan være et regulært wellness-tempel, hvor du kan nyde dampdyser, musik, forskellige massagestråler til eksempelvis fødder, ryg og nakke. Man kan endda få dem med regnvandsbruser, terapibelysning og naturlyde, så man går i bad i en oplevelse af regnskov og vandfald.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Annonce