Annonce
Elbobladet

Kalder alle vilde vikinger: Vintersvømning på Østerstand

Sidste år sprang vandhunde i det kolde vand ved Østerstrand. I år forventes vandet at være en smule varmere, men det anbefales stadig, at man prøver at gå i vandet inden, hvis man deltager i begivenheden lørdag. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Annonce

Fredericia: Det bliver temmelig koldt, men til gengæld får man en energiudløsning udover det sædvanlige. Det lover Mads Stryhn, der står bag Viking Swim, som for andet år i træk afholdes på Østerstrand. Det sker lørdag 22. februar fra klokken 10-14.

- Det kan godt være, at det er koldt, men det foregår inde i hovedet. Det handler om at mærke energien i det kolde vand og få en oplevelse ved at blive ude i vandet i mere tid end blot at gå ned i det, siger Mads Stryhn.

Sidste år deltog 42 personer ved arrangementet. I år ser det tal ud til at blive en smule mindre. 15 personer er mandag middag meldt til begivenheden, som er inddelt i "Jættedyp" for de mindste, 25 og 50 meter samt et elite knockout-race på 25 meter-distancen.

Tilmelding og information om begivenheden kan findes via sportstiming.dk og facebook-begivenheden "Viking Swim - Østerstrand Fredericia".

Foruden arrangementet lørdag afholdes der ligeledes et lignende arrangement den 14. marts på Skærbæk Strand, som Event C og Mads Stryhn ligeledes står bag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce