Annonce
Elbobladet

Kendt erhvervsmand står bag: Nyt spillested åbner på historisk adresse

Der skal igen være fyldt med mennesker på Købmagergade 56, hvor der åbner et nyt spillested. Billedet er fra restaurant Perhaps, som tidligere lå på adressen. Arkivfoto: Mads Hansen
Aha bliver navnet på et nyt spillested, som næste år åbner i Fredericia. Kendt erhvervsmand står bag spillestedet, der får samme adresse som det tidligere diskotek Hollywood.
Annonce

Fredericia: Byen får et nyt spillested i 2020.

Navnet bliver Aha, og spillestedet åbner på Købmagergade 56 B og C. Den lokale erhvervsmand Anders Østergaard står bag idéen og projektet, og spillestedet kommer til at ligge på en "historisk adresse", hvor diskotek Hollywood tidligere havde til huse.

Ambitionen er et spillested i topklasse, der kan huse over 500 gæster til både koncerter, DJ's, dans og loungestemning.

- Fredericia er i en rivende udvikling på en lang række områder, men i al beskedenhed mener jeg, at byen mangler et sted at gå hen efter en god aften på Fredericia Teater, Ti Trin Ned, Oven Vande eller Urbania Street Food, blot for at nævne et par gode eksempler, siger Anders Østergaard, som også er administrerende direktør i Monjasa, der handler med brændstof til skibe.

Anders Østergaard står bag Fredericia nye, kommende musiksted. Arkivfoto Michael Svenningsen
Annonce

Gør Fredericia mere attraktiv

Aha åbner efter planen omkring påske i 2020, og det sker efter en større renovering. Herefter vil Aha stå klar med 600 kvadratmeter på adressen Købmagergade 56B og C. På de to adresser har der senest været burgerbar og restauranten Perhaps.

- Ved fortsat at samarbejde omkring tilbud der binder totaloplevelsen af byen sammen, kan vi gøre Fredericia endnu mere attraktiv for borgerne og oplandet, mener Anders Østergaard.

- Min årgang var heldig at vokse op med et bredt udvalg i aften- og nattelivet. De fleste husker navne og steder som Knudsborg, Chanelle, Nelly O'Grady’s, Mary McGee's og Hollywood og stemningen fra dengang. Aha spoler tiden tilbage til det brede udvalg af underholdning, blot samlet under ét tag. Aha skal føre os tilbage til lyden af livemusik med en stemning, som gør, at mennesker mødes og kommer hinanden ved - i de allerbedste omgivelser, siger Anders Østergaard.

Når det nye spillested står klar, vil det ifølge erhvervsmanden være med scene, lyd, lys og rammer i international klasse. Spillestedet har modtaget en 05-bevilling og vil være åbent fredag og lørdag, samt ved specielle lejligheder.

- Med inspiration fra 80’ernes og 90’ernes største kunstnere er Aha både på indretning og musik en nutidig cocktail med et strejf af de gode gamle dage. Stedet henvender sig til det modne publikum, og vi håber, at Aha vil være med til at gøre Fredericia til en endnu mere attraktiv og levende by, siger Anders Østergaard.

Linette Hanghøj Møller og Frederik Ditlev Rasmussen kommer til at stå for den daglige drift af spillestedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce