Annonce
Elbobladet

Kendte og tusindvis af danskere er med: Hop og quiz med Melvin

Melvin Kakooza er opvokset i Fredericia og har en fortid i FC Fredericia. Han er blandt meget andet idemand bag tv-serien "Sunday", hvor tredje sæson er færdigoptaget. Komikeren har også en næsten færdig læreruddannelse bag sig, og han forener nu sin popularitet, sin fysik og sine pædagogiske evner i et Instagram-indslag med morgengymnastik og quiz. Det her tusindvis af følgere. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
To gange i døgnet kan man via Instagram deltage i morgengymnastik og quiz med Melvin Kakozaa. Melvin har lokket kendte med på alternativ træning hjemme i stuen, og tusindvis følger med.
Annonce

Fredericia: Christian Eriksen gør det. Anders Breinholt gør det. Og du kan også være med sammen med tusindvis af andre danskere. En gang frisk motion hjemme i stuen styret af komikeren Melvin Kakozaa.

Den tidligere fredericianer har indtil videre fået adskillige kendte med på en gang frisk morgengymnastik. Knap 25.000 har valgt at syntes godt om Melvin Kakozaas initiativ, og over 15.000 fulgte med på dagens motion. Dermed vokser tallet troligt - mandag var 11.000 med på Instagram.

Siden coronarisikoen betød, at alle skal blive hjemme, så vidt det er muligt, har Melvin Kakozaa to gange dagligt gjort det lidt sjovere at holde sig indendøre. Kl. 11 byder han op til morgengymnastik, og kl. 20 gælder det musikquiz.

Et kvarters morgengymnastik, hvor man kan følge med sammen med en kendt, som klikker sig ind på skærmen sammen med Melvin. Og om aftenen musikquiz, hvor blandt andet Lukas Graham har deltaget.

Melvins budskab er klart. Man skal holde sig hjemme, så vidt det overhovedet er muligt og dermed undgå at skabe nye smittekæder.

Annonce

Eksplosiv karriere

Melvin Kakozaa er opvokset i Fredericia og hans comedy-karriere er nærmest eksploderet efter han for et par år siden vandt titlen som Danmarks bedste.

Han har siden sat FC Fredericia på landkortet med sin sjove serie om fodboldspilleren Sunday, hvor tredje sæson allerede er optaget. Han har lavet flere tv-serier som blandt andet "Helt Sort" og vundet en række tv-priser.

Nu bruger han sin popularitet til at sikre, at budskabet om at blive hjemme slår igennem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Fem planter der giver pangfarver i haven

Elbobladet

Se fotos: Solopgang ved Lillebælt

Elbobladet

Renault vækker kultbil til live

Elbobladet

Et øjeblik: Den meget nære nabo

Annonce