Annonce
Elbobladet

Kosmetolog har åbnet butik i Gothersgade: Maria brænder for hud, velvære og smukke brude

Maria Lantau har åbnet butikken Mood Fredericia i Gothersgade 35C, hvor hun kombinerer kosmetiske behandlinger med butik. På billedet ses hun sammen med sin hund Simba, der er af racen Lhasa Apso. Foto: Ludvig Dittmann
Efter at have holdt til ved golfkvarteret åbnede kosmetolog Maria Lantau 1. maj butik i Gothersgade. Med åbningen håber hun på endnu flere lokale kunder, ligesom den bryllupsglade indehaver ser frem til mere faste rammer sammen med sin familie.

Fredericia: Efter flere år med egen klinik ved privaten i golfkvarteret bød 1. maj på et nyt kapitel i Maria Lantaus arbejdsliv som kosmetolog.

Her slog hun nemlig døren op til Mood Fredericia, der kombinerer klinik og butik.

Butikken, der ligger i den gamle Kosmorama-bygning, i Gothersgade 35C byder nemlig både på et butikslokale og et lokale for behandlinger.

Annonce

- Jeg elsker at style og at hjælpe kommende brude op til deres store dag, og nu bød muligheden sig for at åbne i lokalerne her. Den er jeg utroligt glad for, siger Maria Lantau.

Butikken nåede ikke at stå tom i lang tid, førend den igen blev udlejet. Senest har VIP Mobilreparation holdt til i ejendommen, men i marts lukkede butikken for i stedet at betjene kunderne hos dem privat.

Maria Lantau blev færdiguddannet kosmetolog i 2003 og har siden arbejdet freelance, hvor hun blandt andet har stylet til messer og begivenheder, ligesom hun i flere år har haft egen klinik ved sit hjem. Dette holder hun fast i, men fremover vil kunder også kunne blive behandlet i Gothersgade 35C, hvor hun har åbnet sin butik. Foto Ludvig Dittmann

Maria Lantau fik et nys om den ledige butik, da hun faldt i snak med Murat Özsinlak fra Den Gyldne Ovn på den modsatte side af gaden. Siden er det gået hurtigt med at gøre klar og åbne.

- Jeg kan utrolig godt lide at have forløb med mine kunder, hvor jeg vejleder og er i tæt dialog med dem, samtidig med at jeg laver hudforbedringer og følger dem over et lille års tid, siger Maria Lantau.

Foruden Mood Fredericia ejer hun også brudestyling.dk, hvor hun og andre stylister gør brude klar, før turen går op ad kirkegulvet.

En del af det lokale

I klinikken byder hun på blandt andet hud-, ansigts- og voksbehandlinger. Kunderne kommer fra det meste af landet, men håbet med butikken er ligeledes, at hun øger synligheden hos de lokale.

- Jeg ønsker at skabe en masse liv og vil glæde mig til, at der bliver endnu flere lokale kunder, siger Maria Lantau, der selv bor i Fredericia og har gjort det hele livet.

På hylderne finder man flere hud- og velværeprodukter. Derudover sælger hun også tøj af mærket Gai+Lisva. Foto: Ludvig Dittmann

- Jeg kan godt lide byens handelsliv, og jeg føler allerede, at jeg har nogle fantastiske naboer i gaden. Folk har også taget rigtig godt imod butikken, så jeg er rigtig glad for den start, jeg har fået, siger hun og tilføjer, at hun glæder sig over kombination af butik og behandlinger.


Jeg kan godt lide byens handelsliv, og jeg føler allerede, at jeg har nogle fantastiske naboer i gaden. Folk har også taget rigtig godt imod butikken, så jeg er rigtig glad for den start, jeg har fået.

Maria Lantau, indehaver af Mood Fredericia


- Indtil videre er det gået rigtig fint. Jeg booker mine behandlinger ind, så når folk får en behandling, smutter jeg ikke væk for at ekspedere kunder i butikken. Mange af dem, som kommer fra gaden, er her om eftermiddagen, hvor jeg typisk ikke har behandlinger. De ligger i stedet om morgenen og formiddagen og efter lukketid, påpeger Maria Lantau.

Annonce

Tid til familien

Butikkens åbningstider er onsdag-torsdag fra 10-17, fredag 10-18 og lørdag 10-14. Derudover kan der bookes tider til behandlinger på andre tidspunkter. Mandage og tirsdage arbejder hun fra klinikken ved privaten.

Når der er travlt, kan Maria Lantau desuden få en hjælpende hånd fra datteren Sofia, som hjælper til med salg og praktiske gøremål, når ikke hun går i skole.

- Jeg synes, det er dejligt at være sammen om butikken, og hun er rigtig dygtig til at vejlede og sælge. Selvom hun er ung, har hun været med mig på bryllupsmesser i mange år, og hun synes også, det er hyggeligt, siger Maria Lantau, der også tidligere har fået assistance fra sin søn.

Der er masser af mor-datter-power hos Moodfredericia, hvor kunder foruden indehaver Maria Lantau også vil kunne møde datteren Sofia bag disken. Privatfoto

Selvom der er mange arbejdstimer forbundet med at være selvstændig, skal butiksåbningen på den anden side ses som et skridt henimod mere faste rammer.

- Jeg har været i branchen i mange år og har prøvet at arbejde 24/7. Det ønsker jeg ikke længere. I stedet er butikken med til at give mig et mere stabilt flow, så jeg får et mere harmonisk arbejdsliv og mere tid til at nyde livet sammen med min familie, siger Maria Lantau og smiler ved tanken.

Hun er i godt Mood.

Annonce
Annonce
Elbobladet

På den 2. side: Send dit bud et smil på vejen

Annonce
Annonce
Elbobladet

Kim Sjøgren spiller til nytårskoncert med humor

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Tager over efter Søren Møller: Velkendt ansigt bliver leder af musicalakademiet

Elbobladet

Motion og hygge

Elbobladet

Odenseaner fra Esbjerg rykker ind på chefpost i Fredericia

Elbobladet

Kæmpe butik åbner i Fredericia: Intersport er klar med dato for åbning

Elbobladet

Kanal-boss forelskede sig i Fredericia, forandrede Fredericia og forlader Fredericia

Elbobladet

Dessertsøstre måtte lukke café efter uvelkomment besøg i kælderen: - Vi vil være helt sikre, inden vi åbner

Elbobladet

Tre tricks giver garanti for knasende sprøde flæskesvær

Elbobladet

Virksomhed flytter fra Nyborg til Fredericia - hjælper med at skaffe penge hjem

Elbobladet

Sidste dag med genbrug på Prangervej: Winnie siger tak for sin gode arbejdsplads - men kan ikke flytte med

Elbobladet

Julehygge gav afbræk fra en økonomisk trængt hverdag: - Vi kommer væk fra den dårlige stemning derhjemme, hvor børnene ved, at der ingen penge er

Elbobladet

Tre finaler og en sølvmedalje til riffelskytte

Elbobladet

Cykelbutik klar til åbning: Gamle indretningsmaterialer har fået nyt liv og værdi

Elbobladet

Morfin-byen: Fredericia-erfaringer kan føre til stramning af straffeloven

Elbobladet

På den 2. side: Dieseldunsten og den hvide chokoladefrø

Elbobladet

Guldmedaljer til Mai og Freja

Elbobladet

Præstens klumme: Demokrati af Guds nåde?

Elbobladet

Gør som de professionelle: Her er decembers vigtige haveopgaver

Elbobladet

Julegavekonvoj sætter kurs mod Rumænien: - Det bedste er at se de store lys i børnenes øjne

Elbobladet

Godt nyt til skøjteglade fredericianere: Isen indtager igen Gasværksgrunden i december

Elbobladet

Snart er det slut med coronatest i Messe C: Nu jagtes mere centrale lokaler

Elbobladet

Populær genbrugsbutik lukker ned - genbrugsfund samles på én adresse

Annonce