Annonce
Elbobladet

Kræs for de firbenede: Ny hundeshop åbner i Fredericia

Lige nu er den lille sorte bygning pakket ind i stillads, mens der lægges tag. Sidst i august åbner socialrådgiver og hundeejer, Dorthe Gundersen, Hundeshoppen Lillebælt, som er en butik, der sælger foder og tilbehør til de firbenede. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
Hundeejer Dorthe Gundersen åbner ny hundeshop på Nymarksvej sidst i august. Konceptet fokuserer på naturligt og sundt foder til hundene, godbidder uden kemi og god tid til rådgivning.
Annonce

Fredericia: Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Om et par uger åbner socialrådgiver og hundeejer, Dorthe Gundersen, en hundeshop på hjørnet af Nymarksvej og Huslodsvej. Her vil hun kræse for både hunde og deres ejere.

Men lige nu er der brunt papir for vinduerne, og håndværkere er i færd med at lægge tag på bygningen, der kommer til at huse Hundeshoppen Lillebælt. For den nybagte butiksejer er det realiseringen af en drøm.

- Jeg har længe drømt om det her, for jeg brænder for konceptet. Men her i starten bliver det en nebengesjæft, siger Dorthe Gundersen, der i første omgang beholder sit socialrådgiverjob på nedsat tid og derfor kun holder åbent fredag og lørdag.

Hundeshoppen bliver et alternativ - ikke en konkurrent - til de store kæledyrsbutikker. Konceptet er naturligt og sundt foder til hunde uden kunstige tilsætningsstoffer og kemi - og at der er tid til god rådgivning og vejledning til hundeejerne.

- Ligesom vi ikke vil putte kemi i vores børn, så vil vi heller ikke putte kemi i vores hunde, siger Dorthe Gundersen, der begyndte at interessere sig for hundefoder og ernæring til hunde, da hendes hund havde en sart mave.

Annonce

Foredrag, hundefif og tilbehør

Den daværende hvalps sarte mave vakte Dorthe Gundersens interesse for hundefoder og ernæring til hunde.

- Jeg satte mig for at finde ud af, hvad foder betyder for min hund. Og den viden vil jeg gerne dele med andre hundeejer, fortæller Dorthe, som jævnligt deltager i foredrag med førende eksperter i hundeernæring for at suge mere viden til sig.


Ligesom vi ikke vil putte kemi i vores børn, så vil vi heller ikke putte kemi i vores hunde,

Dorthe Gundersen, hundeejer og indehaver af Hundeshoppen Lillebælt


Udover hundefoder vil der i Hundeshoppen Lillebælt også være tyggeting og godbidder lavet af naturlige råvarer. Og hundeejerne vil også kunne finde tilbehør af god kvalitet og unikt design til deres firbenede familiemedlemmer.

- Jeg vil gerne samarbejde med flere design- og kunstvirksomheder, der laver ting til hunde. Jeg har også planer om i samarbejde med forskellige aktører at afholde foredrag, et årligt hundetræf eller en aften med træningsfif, siger Dorthe Gundersen.

Indtil Hundeshoppen Lillebælt åbner på hjørnet af Nymarksvej og Huslodsvej, kan nysgerrige hundeejere finde Dorthe Gundersen på Facebook og Instagram, hvor de kan læse mere om shoppens koncept. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
Annonce
Annonce
Elbobladet

Ivan og den etbenede hane

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Hundeposer holder Bambi væk

Elbobladet

Fællessang med afstand

Elbobladet

Tur til Jelling og Albert i Vejle

Elbobladet

Jung kommer til byen

Elbobladet

Bysbarn viser fotokunst i Trinitatis

Elbobladet

Et liv i broget sammenhæng

Annonce