Annonce
Elbobladet

Kro modtager mange opkald, efter corona igen er blusset op

Hotelchef hos Kryb i Ly Kro, Anders Løkkegaard Madsen, ser frem til en travl periode med jul og nytår. Det ændrer coronapasset næppe på. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Julefrokoster og andre arrangementer giver travlhed hos Kryb i Ly Kro i Taulov. Trods stigning i coronasmitte tænker hotelchef ikke for meget over en potentiel nedlukning. I stedet er fokus på at tage en dag ad gangen.

Taulov: Jule- og nytårsarrangementerne er fuldt booket, og det er gået godt med bestillinger af julefrokoster, ligesom køkkenet fra december også kan tilbyde mad til takeaway-kunder.

Tilfredsheden er stor hos hotelchef Anders Løkkegaard Madsen, efter Kryb i Ly Kro - ligesom store dele af hotel- og restaurationsbranchen - har oplevet en periode med personalemangel. Den del er der nu styr på.

Nu kommer næste udfordring, efter coronasmitten er tiltaget. Fredag 12. november er hotellet og spisestedet på Kolding Landevej begyndt at tjekke coronapas blandt alle gæster, hvilket igen kræves af blandt andet indendørs serveringssteder som restauranter, caféer og natklubber.

Annonce

- Lige så snart en minister begynder at snakke om corona, er der mange folk, der bliver skræmt af det. Så vi modtager opkald fra folk, der spørger, hvordan vi gør. Det kan siges meget kort: Vi gør, som vi får besked på, siger Anders Løkkegaard Madsen.

Forventer travl jul

Bookingerne til årets jule- og nytårsarrangementer begyndte allerede at tikke ind i maj og juni og rykkede særligt i august. For tre uger siden kunne hotellet melde udsolgt. Der er imidlertid stadig plads til flere julefrokoster, men også her er der tilfredshed at spore hos hotelchefen.

- Mange har afventet lidt ekstra tid til at se, hvordan coronasituationen udviklede sig. De fleste blev dog booket i august og september, da sommerfester og -ferien var forbi, forklarer Anders Løkkegaard Madsen.

Kroen byder på en række sale og stuer til arrangementer. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Hotelchefen har endnu svært ved at sammenligne den kommende juleperiode med tidligere år, da Kryb i Ly kom på nye hænder for to år siden, hvor hotelkæden Danske Hoteller overtog det.

- Tiden, vi har ejet stedet her, har været meget blandet, men kigger vi på omsætningen, har vi haft meget mere at lave det seneste år i forhold til i 2020, siger Anders Løkkegaard Madsen, der tiltrådte stillingen som hotelchef for godt et år siden.

- Hvis det normale er, som det har været i de seneste par måneder, kan vi kun være glade og spændte på fremtiden. Vi har haft meget travlt, og medarbejderne har virkelig ydet en stor indsats, fremhæver han.

Vi ser tiden an og bliver nødt til at tænke positivt og forholde os til, hvad der sker nu og her i stedet for i fremtiden. Når det er sagt, glæder vi os selvfølgelig til den kommende tid. Vi skal have nogle hyggelige arrangementer og dage

Anders Løkkergaard Madsen, hotelchef hos Kryb i Ly Kro

Selv ønsker Anders Løkkegaard Madsen ikke spå om, hvordan smitten kan udvikle sig lokalt og på landsplan. I stedet forholder han sig til, hvordan realiteterne ser ud i dag, og hilser coronapasset velkommen. Også selvom det vil kræve lidt ekstra ressourcer hos personalet.

- Vi ser tiden an og bliver nødt til at tænke positivt og forholde os til, hvad der sker nu og her i stedet for i fremtiden. Når det er sagt, glæder vi os selvfølgelig til den kommende tid. Vi skal have nogle hyggelige arrangementer og dage, siger han.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Uventede gæster

Annonce
Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Buster måtte på tobaksafvænning efter en tur til dyrlæge

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Gys på volden giver gysser til lokal velgørenhed

Elbobladet

På den 2. side: Send dit bud et smil på vejen

Elbobladet

Kim Sjøgren spiller til nytårskoncert med humor

Elbobladet

Surf-butik får årets handicappris: Tilbyder vandaktiviteter til alle - handicap eller ej

Elbobladet

Motion og hygge

Elbobladet

Tager over efter Søren Møller: Velkendt ansigt bliver leder af musicalakademiet

Elbobladet

Odenseaner fra Esbjerg rykker ind på chefpost i Fredericia

Elbobladet

Kanal-boss forelskede sig i Fredericia, forandrede Fredericia og forlader Fredericia

Elbobladet

Kæmpe butik åbner i Fredericia: Intersport er klar med dato for åbning

Elbobladet

Dessertsøstre måtte lukke café efter uvelkomment besøg i kælderen: - Vi vil være helt sikre, inden vi åbner

Elbobladet

Tre tricks giver garanti for knasende sprøde flæskesvær

Elbobladet

Sidste dag med genbrug på Prangervej: Winnie siger tak for sin gode arbejdsplads - men kan ikke flytte med

Elbobladet

Virksomhed flytter fra Nyborg til Fredericia - hjælper med at skaffe penge hjem

Elbobladet

Julehygge gav afbræk fra en økonomisk trængt hverdag: - Vi kommer væk fra den dårlige stemning derhjemme, hvor børnene ved, at der ingen penge er

Elbobladet

Tre finaler og en sølvmedalje til riffelskytte

Elbobladet

Cykelbutik klar til åbning: Gamle indretningsmaterialer har fået nyt liv og værdi

Elbobladet

Morfin-byen: Fredericia-erfaringer kan føre til stramning af straffeloven

Elbobladet

På den 2. side: Dieseldunsten og den hvide chokoladefrø

Elbobladet

Guldmedaljer til Mai og Freja

Elbobladet

Præstens klumme: Demokrati af Guds nåde?

Elbobladet

Julegavekonvoj sætter kurs mod Rumænien: - Det bedste er at se de store lys i børnenes øjne

Annonce