Annonce
Elbobladet

To butikker med alt til kæledyr er blevet til én: - Vi ligger bedre nu

Maxi Zoo sælger alt til hund, kat, fisk fugl og gnavere. Lørdag åbnede den nye forretning på Vejlevej med butikschef, Karina Lorentsen, i spidsen. Foto: Morten Kiilerich
Maxi Zoo købte konkurrenten Petworld. Petworld lukkede i Fredericia. Maxi Zoo overtog lokalerne på Vejlevej. Åbnede lørdag.

Fredericia: I fire døgn har de ansatte i den nye sammenlagte Maxi Zoo og Petworld på Vejlevej ligget vandret for at blive klar til åbning lørdag.

Det gav pote. Der var kø, da den nye Maxi Zoo i Fredericia slog dørene op lørdag. Ikke kun på grund af adgangsbegrænsning i coronatiden, men også fordi, forretningen med foder og tilbehør til kæledyr tiltrak sig interesse.

Maxi Zoo købte ved årsskiftet konkurrenten Petworld, og i Fredericia og et dusin andre byer føres Petworld ikke videre som selvstændig butik. Til gengæld er Maxi Zoo flyttet fra Vejlevej 131 og ind i Petworlds gamle butik på Vejlevej 101 F.

Annonce

Vi ligger bedre nu

- Vi har fået cirka 100 kvadratmeter mindre, men en meget bedre placering med parkeringspladser og andre store kæder som naboer. Føtex blandt andet. Et nye ABC-supermarked åbner her jo også, fortalte butikschef i Maxi Zoo, Karina Lorentsen, til Fredericia Dagblad og Elbobladet:

- Vi lukkede i mandags og har flyttet og indrettet og fyldt varer op i fire døgn.

538 m2 butik og nabo til Flügger Farver, Pluto Solcenter og Fakta. Sammenlægningen af Maxi Zoo og Petworld i Fredericia til en ny Maxi Zoo på Vejlevej 101F er gået fint. - Vi ligger bedre nu - tæt på andre store kæder, siger butikschef Karina Lorentsen. Foto: Morten Kiilerich

Alt inventar er nyt, og der er malet og nyindrettet over det hele i de 538 kvadratmeter, der ligger i samme bygning som Pluto Solcenter, Flügger Farver og Fakta.

- Vi har fået 20 procent flere varenumre, selvom vi har mindre plads nu. Reolerne er bedre og med flere hylder, forklarede Karina Lorentsen.

Maxi Zoo i Fredericia har tre fuldtidsansatte og seks på deltid. Butikken sælger alt til hund, kat, fisk fugl og gnavere.

Annonce

Glæder sig til aktiviteter

- Lige nu sætter corona desværre en stopper for det, men vi håber hurtigst muligt at kunne genoptage de aktiviteter, der også er en vigtig del af Maxi Zoo, lød det endvidere fra butikschefen.

For eksempel påske- og julefrokoster for dyrene, fælles gåture, agility, og nose work hundetræning med instruktør.

- V har mange planer, når det bliver muligt, lovede Karina Lorentsen.


Vi har fået cirka 100 kvadratmeter mindre, men en meget bedre placering med parkeringspladser og andre store kæder som naboer.

Karina Lorentsen, butikschef, Maxi Zoo Fredericia


Er salget gået i stå her under nedlukningen?

- Nej, tværtimod. Mange flere har købt et kæledyr under corona, og det har vi også kunne mærke.

Annonce

Corona øger dyresalget

Det er sandt. For nylig udsendte Dansk Kennel Klub en pressemeddelelse om de firbenede. I den kunne man blandt andet læse:

- Under corona-karantænen har vi kunne mærke, at interessen for hunde har været på sit højeste i lang tid. Alligevel har vi ikke oplevet nogen impulskøb, måske netop fordi efterspørgslen er stor, og man ofte må vente nogle måneder på at få hvalpen hjem.

DKK’s informationside for hundeejere meldte det desuden, at:

- Forespørgsler er firdoblet under corona, og DKK har noteret 26 procent flere registreringer af hunde i august og september 2020 sammenlignet med samme periode sidste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Børn synger salmer i det fri

Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce