Annonce
Elbobladet

Medindehaver om ny beachbar: - Vi er gået ind i det for at skabe noget

Kunderne kan blandt andet købe is, øl, vin og varme drikke i Urbania Beach Bar, som åbnede onsdag. Foto: Dorte Brandsen
Urbania Beach Bar åbnede onsdag i sidste uge. Østerstrands gæster tog godt imod og stod allerede klar ved åbningen, fortalte medindehaver Brian Løkkegaard.
Annonce

Fredericia: Den nye Urbania Beach Bar på Østerstrand er ikke en midlertidig løsning. Det lover indehaver Brian Løkkegaard, som på åbningsdagen også fortalte, at der de kommende uger vil ske en udvikling af stedet og varesortimentet.

- Vi er gået ind i det her for at skabe noget. Det er ikke for én sæson. Det er permanent. Vi vil gerne udvikle stedet og udvide åbningstiderne, og vi er her også for at lave aktiviteter for børn, unge og ældre, fortalte Brian Løkkegaard.

Urbania Beach Bar åbnede onsdag i sidste uge og vil de kommende uger være åben i weekenderne, inden sæsonen for alvor går i gang i juni, så åbningstiderne kan udvides.

På premieredagen var der da også gæster allerede, da dørene blev slået op kl. 11, så Brian Løkkegard var ganske tilfreds med modtagelsen af Østerstrands gæster, som spiste is, drak en øl eller sodavand og hyggede sig på stranden og i vandet onsdag eftermiddag, da avisens udsendte kiggede forbi.

Vi er gået ind i det her for at skabe noget. Det er ikke for én sæson. Det er permanent. Vi vil gerne udvikle stedet og udvide åbningstiderne, og vi er her også for at lave aktiviteter for børn, unge og ældre.

Brian Løkkegaard, medindehaver

Annonce

Forsigtig begyndelse

Oprindeligt var planen først at åbne Urbania Beach Bar senere på sæsonen, når solen fik magt i sommermånederne, men så kom coronakrisen.

- Vi har haft ekstra tid til rådighed, fordi Urbania Streetfood var lukket, så vi kunne blive hurtigere færdig her, foråret kom tidligt - og pludselig gav det mening at åbne her samtidig med, at Danmark lukkede op efter corona, forklarede Brian Løkkegaard.

I første omgang vil der kun være åbent i weekenderne og på helligdage. De økonomiske fremtidsudsigter får indehaverne til at være lidt forsigtige, da det er vanskeligere at skabe omsætning på hverdage.

- Det er selvfølgelig beklageligt over for dem, der kommer på Østerstrand i hverdagene, men vi vil tage et skridt ad gangen, og så håber vi, det på sigt kan bære med udvidede åbningstider, sagde Brian Løkkegaard.

Annonce

Tro på ejerne

Nogle af strandens faste gæster er Ingelise og Bent Stensgaard, som havde glædet sig rigtig meget til at se liv i cafébygningen igen. De var begejstrede for bygningens nye look.

- Det er alletiders, og det er blevet pænere end før. Vi bor lige i nærheden og synes, det er dejligt at gå en tur herned, få et glas vin og se, folk hygger sig på stranden. Vi tror på, at han (Brian Løkkegaard, red.) nok skal få det til at gå, var deres vurdering.

Foruden borde og bænke var der også sat siddepladser lavet af træpaller op, der matchede strandens miljø.

- Fredericia ligger så fantastisk, så selvfølgelig skal vi også have sådan noget. Det skal ikke kun være i Aarhus og de andre store byer, erklærede ægteparret.

Ingelise og Bent Stensgaard går ofte tur på Østerstrand og havde glædet sig til, at det igen er muligt at købe lidt lækkert. Foto: Dorte Brandsen
Der er gynger til børnene og siddepladser til de voksne. Foto: Dorte Brandsen
Det varer ikke længe, inden Cirkelbroen er færdig efter renoveringen. Flere badegæster benyttede dog allerede onsdag det gode vejr til en dukkert i Lillebælt. Foto: Dorte Brandsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Annonce